EasyClick: in één klik nieuwe raamdecoratie -zonwering

09 juni 2015

Raamdecoratie maakt je huis helemaal af. De keuze is enorm en daarom kan het ook best lastig zijn. Ga je voor veel licht of heb je juist behoefte aan totale verduistering? Met de nieuwe EasyClick raamdecoratie hoef je niet te kiezen, want het kan allebei! En … je hoeft er geen één gat voor te boren.

Weg met die boor

De EasyClick bestaat uit een aluminium frame met een ingebouwde raamdecoratie dat rechtstreeks met een magneetband op het kozijn geplaatst wordt. Je reinigt eerst het kozijn met het bijgeleverde schoonmaakdoekje, haalt de beschermfolie van de metaalband en drukt daarna het hele systeem direct tegen het raam. Kind kan de was doen! Over kinderen gesproken… omdat er geen losse koorden of kettingen aan te pas komen is het materiaal ook nog eens superveilig voor de allerkleinsten.

Easyclick zonwering

Door de verschillende uitvoeringsmogelijkheden bepaal je heel nauwkeurig de lichtinval voor elk moment van de dag. Kies voor top-down, waarmee je bijvoorbeeld de jaloezie van boven naar beneden kunt sluiten. Of ga voor bottom-up / top-down waarmee je de plissé beide kanten op kan bewegen en bijvoorbeeld ook in het midden kan laten zweven. Je kunt zelfs kiezen voor een Day & Night uitvoering waarbij je met twee stoffen kan afwisselen, één lichtdoorlatende voor gedempte lichtinval en één verduisterende voor als het echt dicht moet zijn. Kortom de Easyclick zonwering is het perfecte product voor in huis en daarnaast heel makkelijk te plaatsen.

Leef je uit!

De EasyClick raamdecoratie is er in allerlei kleuren, dus laat je gaan! Kies eens voor iets anders dan een veilige neutrale kleur. Maak van je raamdecoratie een kleurenaccent in huis. Dat hoeft niet meteen een felle kleur te zijn, denk ook aan pastelroze of -groen: dé kleuren van het moment. Zorg dat de rest van het interieur hierop aansluit en kies ervoor om enkele accessoires in dezelfde kleur terug te laten terugkomen. Lees meer over EasyClick

Mr Woon biedt u gratis & vrijblijvend interieuradvies. Maak een afspraak bij de dichtstbijzijnde adviseur.

 

Advies en service van jouw lokale vakman

 

      Vind jouw vakman Gratis interieuradvies Gratis inmeten

 

Bron: Copyright MrWoon

Gratis afspraak over EasyClick raamdecoratie?


Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

 


 
 
 
 
 
 
 
 

Je interieur veranderen en vernieuwen is altijd een heel gedoe. Passen de materialen en kleuren die je hebt uitgezocht wel goed bij elkaar? Zijn er nog alternatieven? Bij dit soort vragen kan de MrWoon-specialist je helpen.

Vul bovenstaand een aantal gegevens in en vraag het gratis advies aan.


 
Delen op: