Gratis inspiratie opdoen?
MrWoon Inpiratiemagazine!
 

Voordelen van plisségordijnen

15 november 2021

Elegant en flexibel, de ideale raamdecoratie!

Zoek je gordijnen die aan alle wensen en eisen voldoen? Dan kom je heel waarschijnlijk bij plisségordijnen uit. Subtiel elegant, robuust duurzaam en onvoorstelbaar flexibel. Plissés zijn ideale raamdecoratie, veelzijdig en hebben heel veel voordelen. En daar kun jij dus van profiteren als je ze kiest voor jouw interieur!

Plissés = Plooien

Plisségordijnen zijn vlakhangende gordijnen waarvan de stof heel strak geplisseerd is. Die plooien, de plissés, geven deze gordijnen de verfijnde uitstraling en maakt ze zo flexibel. Maar ook zijn er veel mogelijkheden in afwerking waardoor je van een gewone set plissés jouw unieke set raamdecoratie maakt.

Voor vrijwel elk raam

Wat heel handig is van plisségordijnen; ze passen in vrijwel elk raam. Ook als het een raam met een aparte vorm is, zoals een halve ronding. Of een heel smal raam die je wel eens naast de voordeur ziet. Plisségordijnen zijn er namelijk al vanaf 60 cm breed en kunnen tot wel 260 cm hoog gemaakt worden. Dan heb je best veel ramen die hiervoor geschikt zijn!

Dun en smal

Hang je een plisségordijn voor een groot raam, dan is het nog steeds een subtiel raamproduct. Ook dat komt weer door die plissés. Vouw je het helemaal op, dan is het maar een dun, smal pakketje dat niet in de weg hangt.

150+ kleuren, ook fade-out

Plisségordijnen zijn er in meer dan 150 verschillende kleuren en ook in fade-outkleuren; dan lopen twee kleuren subtiel in elkaar over. Natuurlijk zijn ze er ook in meerdere stofsoorten. Van transparant tot verduisterend. Een transparant plisségordijn combineert mooi met een verduisterend gordijn of vice versa. Wil je alles-in-een? Kies dan voor de Day & Night-plisségordijnen. Het pakket plisségordijnen is dan gemaakt van zowel een verduisterende als van een transparante gordijnstof. Elk groot genoeg voor het hele raam.

Top-down, bottom-up

Ook handig is de optie top-down, bottom-up. Dat betekent dat je de plisségordijnen halverwege het kozijn vast kunt zetten, of op elke andere gewenste hoogte. Bijvoorbeeld op ooghoogte zodat anderen niet zomaar naar binnen kunnen kijken. Alleen top-down of bottom-up is overigens ook een optie. En de bediening gaat zoals jij dat wilt; handmatig, met een kindveilig koord of elektrisch via afstandsbediening of een app.

Twee plooibreedtes: 20 en 32 mm

De plissés zijn er in twee plooibreedtes: 20 en 32 mm. De smalste past mooi in smalle kozijnen zoals bij een draaikiepraam en kan bevestigd worden met EasyClick. De stof is er met verschillende coatings waarvan de vuilafstotende misschien wel de meest handige is. Daarmee blijven de plisségordijnen veel langer mooi!

Lastig om jouw plisségordijn te kiezen? Onze stylisten helpen je!

Plisségordijnen hebben dus heel veel voordelen, maar ook heel veel opties. Dat maakt kiezen misschien wat lastig, maar ook daar hebben we een oplossing voor. Onze stylisten staan je graag te woord, laten je de vele voorbeelden zien en helpen je het plisségordijn te kiezen dat het mooiste staat in jouw interieur. Kom dus snel naar een winkel van MrWoon.

Bron: MrWoon

Gratis afspraak over Voordelen van plisségordijnen?


Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

 


 
 
 
 
 
 
 
 

Je interieur veranderen en vernieuwen is altijd een heel gedoe. Passen de materialen en kleuren die je hebt uitgezocht wel goed bij elkaar? Zijn er nog alternatieven? Bij dit soort vragen kan de MrWoon-specialist je helpen.

Vul bovenstaand een aantal gegevens in en vraag het gratis advies aan.


 
Delen op: