Gratis inspiratie opdoen?
MrWoon Inpiratiemagazine!
 

Behang op de muur met natuur als inspiratie

15 oktober 2021

Natuur als inspiratiebron

Ga je graag de natuur in? Denk er dan eens aan om de natuur naar binnen te halen! Dan kun je ook van mooi groen of prachtige natuurprints genieten als je geen tijd hebt om naar buiten te gaan. En er is veel keus in behang dat de natuur als inspiratie had. Kies jij ook voor een van deze mooie natuurprints? Ze combineren prachtig met veel verschillende woonstijlen!

Botanisch behang

Botanische afbeeldingen doen het al een tijdje goed als woontrend. Grote afbeeldingen van groene planten, bladeren, een bos of de mooiste vogels. Het kan allemaal op de muur. En dat hoeft niet meteen heel druk te zijn. Soms is het een afbeelding die bijna lijkt op een foto maar het kan ook een enkel detail zijn zoals een blad of tak, dat uitgewerkt is tot een behang.

Luxe 3D textielbehang

Heel opvallend en gelijktijdig heel rustig is het 3D textielbehang. Een modern, luxe behang met voelbare structuren en prachtige dessins met planten of bladeren als inspiratiebron. Dit behang is er in tal van kleuren, structuren en dessins zodat je altijd een uitvoering kan vinden die past bij jouw interieur.

Druk, drukker, drukst op de muur

Net zo mooi maar juist wel heel opvallend en aanwezig, is het behang met drukke prints van dieren gedrukt op zacht textiel. Even dit behang bekijken zit er niet in, er zijn zoveel details te zien dat je steeds weer wat nieuws ontdekt. Een behang met zo’n drukke print verdient dan ook alle aandacht. Kies ervoor om een muur hiermee te behangen zodat het ook echt de kamer in knalt.

Combinaties met behang

Wordt het met al die dieren toch te druk naar je zin? Er zijn ook talloze natuurprints die wat rustiger zijn en nog steeds heel mooi om te zien. Zo’n behang geeft nog steeds kleur en diepte aan je interieur en kan goed gecombineerd worden met bijpassende raamdecoratie zoals houten jaloezieën of zachte in-betweens.

Woonstijlen bij behang met natuurprints

Qua woonstijl is veel mogelijk met dit behang. Secret Garden is natuurlijk een stijl waarop zo’n levendig behang perfect aansluit. Maar ook bij retro of vintage interieurs of in huizen met meubels in de mid century modern-stijl, staan botanische prints op de muur of behang met andere natuurprints heel erg mooi.

Laat je inspireren of adviseren voor mooi behang in jouw interieur

Houd jij van de natuur maar weet je niet hoe je zo’n prachtig behang geïnspireerd op de natuur, in jouw interieur kunt verwerken? Dan ga je naar MrWoon. Onze stylisten staan voor je klaar met persoonlijk interieuradvies. Of je nu een complete make-over wil in huis of slechts een andere wand, het bijzondere behang dat we in onze winkels hebben inspireert je vast tot hele nieuwe ideeën! Beelden: ©Arte

Bron: MrWoon


 
Delen op: