Gratis inspiratie opdoen?
MrWoon Inpiratiemagazine!
 

De beste raamdecoratie voor je vakantiehuis

02 augustus 2021

Ook als je het verhuurt

Heb je een vakantiehuis? Dan wil jij je ook daar thuis voelen. En dus richt je het in naar jouw smaak. Maar verhuur je jouw vakantiehuis ook? Dan raden we je aan om slimme keuzes te maken. Zodat je zelfs bij de verhuur van jouw vakantiehuis nog lang van je interieur kunt genieten. Daarom hier op rij: de beste raamdecoratie voor je vakantiehuis.

Tegen een stootje kunnen

Niet iedereen die een vakantiehuisje huurt, gaat daar even zuinig en zorgvuldig mee om. Voordat jij jouw huisje dus verhuurt, kun je maar beter spullen en raamdecoratie kiezen die tegen een stootje kunnen. Houten jaloezieën bijvoorbeeld. Die staan ook nog eens decoratief, bieden volop privacy en houden het zonlicht buiten. Of kies voor steviger gordijnstoffen.

Makkelijk schoon te maken

Ook belangrijk; neem raamdecoratie die je gemakkelijk kunt schoonmaken. Je kunt daarvoor gordijnen kiezen die zijn voorzien van een stof- en vuilwerende coating. Of laat je eens informeren over raamdecoratie gemaakt van het sterke materiaal No Limits. Die gordijnstof is heel sterk, vuilafstotend en vocht- en schimmelwerend. Het verkleurt vrijwel niet en kan gemakkelijk schoongemaakt worden. Van de No Limits-gordijnstof kunnen gewone gordijnen en vouwgordijnen gemaakt worden. Ideaal dus voor je vakantiewoning!

Horren tegen insecten

Van een vakantiehuis kun je het hele jaar genieten, maar vaak wordt er vooral in het voorjaar en de zomer gebruik van gemaakt. En dat is precies de periode waarin er ook veel insecten rondvliegen. Zorg dus ook voor horren in je vakantiehuis, zodat je als je binnen zit, geen last hebt van te veel vliegen en andere insecten.

UV-werende raamdecoratie

Ook handig voor je vakantiehuis is UV-werende raamdecoratie. Je vakantie is er bij uitstek voor om uit te rusten. Maar als het binnen of in de slaapkamers te warm is, is dat best lastig. Kies daarom voor UV-werende raamdecoratie. Daarmee houd je de warmte zo lang mogelijk buiten en blijft het binnen van een aangename temperatuur. Wel zo fijn tijdens je vakantie!

MrWoon, ook voor jouw vakantiehuis!

Of je je vakantiehuis nu alleen voor eigen gebruik hebt of ook voor de verhuur, voor de inrichting van het interieur kun je altijd bij MrWoon terecht. Kom snel langs en laat je adviseren door een van onze stylisten. We helpen je graag aan de beste raamdecoratie voor jouw vakantiehuis!

Bron: MrWoon

Gratis afspraak over De beste raamdecoratie voor je vakantiehuis?


Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

 


 
 
 
 
 
 
 
 

Je interieur veranderen en vernieuwen is altijd een heel gedoe. Passen de materialen en kleuren die je hebt uitgezocht wel goed bij elkaar? Zijn er nog alternatieven? Bij dit soort vragen kan de MrWoon-specialist je helpen.

Vul bovenstaand een aantal gegevens in en vraag het gratis advies aan.


 
Delen op: