Gratis inspiratie opdoen?
MrWoon Inpiratiemagazine!
 

Nieuwe kleuren screendoek

22 juli 2021

Voor lamellen, vouwgordijnen en rolgordijnen

Een screendoek als gordijnstof voor raamdecoratie is heel handig, heel mooi en nu ook in nieuwe, unieke kleuren verkrijgbaar! Altijd al raamdecoratie willen hebben van een sterke stof die zon en warmte weert en heel veel extra voordelen heeft? Dan kan dat nu met Toppoint lamellen, vouwgordijnen en rolgordijnen van screendoek in de nieuwste kleuren die passen bij de huidige woontrends.

Wat is screendoek?

Voor wie het niet weet; screendoek is een geweven doek vervaardigd van glasvezel- of polyesterdraad welke voorzien is van een pvc-coating. IJzersterk, een uitmuntende lichtechtheid, zonwerend, warmtewerend, vlam- vertragend, onderhoudsvriendelijk, schimmelwerend en zeer eenvoudig te reinigen.

Waar ken je het van?

Die vlakke zonwerende doeken die vaak voor de ramen hangen bij bijvoorbeeld scholen of ziekenhuizen en bedrijven? Die zijn gemaakt van screendoek. En dit technisch hoogwaardige materiaal gebruikt Toppoint dus ook voor haar lamellen, vouwgordijnen en rolgordijnen. Maar uiteraard wel in vernieuwende Toppoint kleuren.

Veel voordelen met screendoek, ook in huis

De technische eigenschappen van Toppoint screendoek maken deze uiterst geschikt in je interieur. Brandvertragend, wel zo veilig. Hoge lichtheid, blijft langer mooi. Eenvoudig te reinigen, perfect voor in de keuken. Vocht- en schimmelwerend, uitmuntend voor vochtige ruimtes zoals de badkamer. Hierdoor is het heel erg sterk, zonwerend, warmtewerend, vlamvertragend én onderhoudsvriendelijk. De weving van screendoek is heel luchtig waardoor het licht heel subtiel gefilterd wordt. De kleurschakeringen geven een chique gloed.

Vanaf nu: nieuwe kleuren screendoek!

De kleuren van nu. In trendy kopertinten zoals brons en zilver en in mooie basic kleuren antraciet, wit en naturel. De stof is er in een strakke uitvoering en in linnenlook. Een mooie uitbreiding van het assortiment zodat er met deze stof vanaf nu nog meer mogelijkheden zijn om het te laten aansluiten op jouw woonstijl.

Mooie combinaties

Het screendoek in de nieuwe kleuren kan dus verwerkt worden tot lamellen, vouwgordijnen en rolgordijnen. Een ideale basis om verder mee te combineren. Dit screendoek heeft namelijk dezelfde lichtfiltering als een transparant gordijn of een in-between. Hang ze samen op met overgordijnen of gevoerde gordijnen en je hebt een stijlvolle combinatie die voor zowel privacy als een mooie lichtinval zorgt. Perfect te combineren met linnenlook of juist velours gordijnen.

Exclusief bij woonspecialisten met Toppoint

De nieuwste kleuren screendoek zijn verkrijgbaar bij Toppoint. Kom dus snel naar de woonspecialist bij jou in de buurt en ze laten je daar graag de nieuwe stalen zien. En wil je weten hoe je dit screendoek in jouw interieur kunt verwerken? Dan helpen onze stylisten je graag verder met persoonlijk advies en veel inspiratie.

Bron: MrWoon

Gratis afspraak over Nieuwe kleuren screendoek?


Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

 


 
 
 
 
 
 
 
 

Je interieur veranderen en vernieuwen is altijd een heel gedoe. Passen de materialen en kleuren die je hebt uitgezocht wel goed bij elkaar? Zijn er nog alternatieven? Bij dit soort vragen kan de MrWoon-specialist je helpen.

Vul bovenstaand een aantal gegevens in en vraag het gratis advies aan.


 
Delen op: