EasyClick; ook voor smalle en kleine ramen

17 mei 2021

Het handige montagesysteem zonder boren of schroeven

Vaak hebben we het over raamdecoratie voor hele grote of hoge ramen. Maar wat nu als je een paar kleine of smalle ramen in huis hebt? Ook die wil je sfeervol en effectief kunnen aankleden met mooie raamdecoratie. Maar niet alles is geschikt voor een smal of klein raam. EasyClick daarentegen wel; met dit handige montagesysteem bevestig je raamdecoratie snel en makkelijk in het raamkozijn zonder dat boren of schroeven nodig is.

Wat is EasyClick?

De EasyClick is een frame waarin raamdecoratie bevestigd zit. Dit frame wordt met klikband of een magneetband in het kozijn geplaatst en zit daar dus direct tegenaan. Ook als het een kantelraam is, een dakraam of een deur blijft de raamdecoratie altijd mooi strak tegen het raam aanzitten. Of die nu geopend is of niet.

Geen kieren

Een ander groot voordeel van de EasyClick is dat de raambekleding in het frame valt. Er zijn dus geen kieren aan de zijkant waarlangs nog licht naar binnen kan glippen. Wel zo fijn want hiermee heb je het dus altijd donker in je kamer als het ook echt donker moet zijn.

Voor plisségordijnen, Duette®Shades en aluminium jaloezieën

Met de EasyClick kunnen drie soorten raamdecoratie bevestigd worden: plisségordijnen, Duette®Shades en aluminium jaloezieën. Bovendien is het frame standaard leverbaar in een aantal basiskleuren; van verkeerswit (RAL 9016) en crème (RAL 9001) tot zwart (RAL 9005). Wil je een heel andere RAL-kleur? Dan is dat vaak ook mogelijk.

Op kleur en kindveilig

Ook de bediening van de raamdecoratie in de EasyClick is qua kleur afgestemd op het frame. Zo zijn er metalen handgrepen om de raamdecoratie te openen en te sluiten in de kleuren wit, beige en zwart. De jaloezieën hebben ook nog een aluminium tuimelstang waarmee de lamellen wat schuin of helemaal open gezet kunnen worden. En doordat in dit frame geen enkel koord of ketting los hangt, is het ook nog eens absoluut veilig voor kinderen!

Al voor ramen vanaf 25x20 cm

De afwerking van de EasyClick is strak en glad. Met een mooie verstekhoek valt dit frame strak in het kozijn. En dat kan dus ook in kleine of smalle kozijnen. Want de EasyClick kan al gemaakt worden voor kozijnen zo klein als 25x20 cm (bxh). Voor de jaloezieën is de kleinste afmeting iets groter, namelijk 37x20 cm.

Verschillende modellen

De minimale afmetingen van de EasyClick zijn overigens wel afhankelijk van het model dat je kiest. Voor de plissés en Duettes zijn er vier verschillende modellen leverbaar: Top-down; de stof schuift dan van boven naar beneden Top-down, bottom-up; de stof kan zowel van boven naar beneden als andersom geschoven worden en het kan op elke gewenste hoogte blijven ‘hangen’ Top-down met twee soorten stof; de Day & Night-variant met een (semi-)transparante en verduisterende stof in een pakket, elk kan apart van boven naar beneden geschoven worden Bottom-up met twee soorten stof; de Day & Night-variant waarvan elke stof apart naar boven geschoven kan worden Je kiest dus eerst de stof, of stoffen, die je mooi vindt en vervolgens het model van de EasyClick. Van alle modellen is de minimale hoogte 20 cm. Voor het model top-down, bottom-up is de minimale breedte 36 cm, van alle andere modellen is dat 25 cm. De jaloezieën zijn in een variant beschikbaar, alleen van boven naar beneden te openen.

Volop keus in kleur

Naast al deze technische feitjes, wil je natuurlijk vooral weten of je ook genoeg keuze hebt in stoffen of kleuren voor de raamdecoratie in de EasyClick. En dat heb je zeker! De aluminium jaloezieën zijn er al in meer dan 200 kleuren. En bij de Duette®Shades en plissés heb je nog meer keus.

Ook kleine ramen thuis of op de zaak? Kom naar MrWoon en ontdek EasyClick!

Heb je thuis of op de zaak een paar kleine of smalle ramen? Dan raden we je aan om echt eens een van onze MrWoon-winkels te bezoeken zodat je EasyClick zelf kunt zien. Onze stylisten staan daar voor je klaar om je persoonlijk te adviseren over raamdecoratie die past bij jouw interieur en om je meer te vertellen over EasyClick. Zien we je snel?

Bron: MrWoon

Gratis afspraak over EasyClick; ook voor smalle en kleine ramen?


Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

 


 
 
 
 
 
 
 
 

Je interieur veranderen en vernieuwen is altijd een heel gedoe. Passen de materialen en kleuren die je hebt uitgezocht wel goed bij elkaar? Zijn er nog alternatieven? Bij dit soort vragen kan de MrWoon-specialist je helpen.

Vul bovenstaand een aantal gegevens in en vraag het gratis advies aan.


 
Delen op: