Gratis inspiratie opdoen?
MrWoon Inpiratiemagazine!
 

Inspiratie: gordijnen met prints

16 maart 2021

Van bloemendessins tot planten en grafische elementen

Zin in een nieuw accent dit voorjaar in je interieur? Denk dan eens aan gordijnen met prints! Een kleine aanpassing maar ze maken een groot verschil. Zoek je nog inspiratie voor raamdecoratie in jouw interieur? Wij zetten hier een paar voorbeelden van dessin-gordijnen voor je op een rij.

Eyecatcher voor het raam

Een gordijn met een print is een echte eyecatcher. Maar het hoeft niet altijd meteen heel druk te zijn. Een subtiele print kan mooi opgaan in het interieur. Of juist een aangename afwisseling zijn in de verder rustige ruimte. Zoek je liever het contrast op? Dan is er natuurlijk ook genoeg te kiezen in gordijnen met prints in knallende kleuren of hele grote motieven.

Woontrend van nu: florale motieven op gordijnen

Een woontrend die we de laatste tijd veel zien terugkomen, zijn de florale motieven. Dessins met bloemen in allerlei vormen en maten en heel diverse kleuren. Van groot tot klein en van druk tot rustig. Bloemen als print op gordijnen zijn helemaal van nu.

De woonstijlen voor gordijnen met prints

Bloemenpatronen doen het goed in verschillende, actuele woonstijlen. Ze staan mooi in een Bohemian woonstijl, bij een Secret garden-interieur maar ook bij een minimalistisch of vintage interieur en natuurlijk in een romantisch of klassiek ingerichte woning. En heb je een Scandinavische stijl thuis? Dan staan gordijnen met een botanische print daar heel erg mooi bij.

Andere prints of ingewerkte motieven

Natuurlijk zijn er ook andere prints dan de bloemen en planten op gordijnen. Van grafische prints tot abstracte dessins, als je een gordijn zoekt dat niet effen moet zijn dan heb je echt heel veel keus. En wil je niet een vlak, effen gordijn maar mag het niet te druk zijn? Kijk dan eens naar de gordijnen met een ingewerkt motief. Een soort ton-sur-ton-effect maar dan door een werkje in de gordijnstof.

In combinatie met andere raamdecoratie

Gordijnen zijn trouwens een perfecte match met veel andere soorten raamdecoratie. Je kunt ze combineren met jaloezieën, rolgordijnen en veel meer. Is het andere raamproduct effen? Dan is een gordijn met een printje erop een hele aantrekkelijke combi. En daarbij maakt het niet uit of het andere product transparant of verduisterend is, gordijnen met prints zijn er in zowel transparante stoffen van de mooie in-betweens als dikke, verduisterende gordijnstoffen. Aan jou de keus dus!

Gordijn met print ook in jouw interieur? Laat je adviseren bij MrWoon!

Welk gordijn en welk printje het mooiste staat bij jouw interieur? Dat vertellen de interieurstylisten. Ze staan voor je klaar in de winkels van MrWoon waar we ook altijd een ruime collectie van de mooiste gordijnen in uitstekende kwaliteit hebben. Laat je dus inspireren en adviseren over de mooiste dessin-gordijnen voor jou thuis.

Bron: MrWoon

Gratis interieuradvies? Maak een afspraak!


Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

 


 
 
 
 
 
 
 
 

Je interieur veranderen en vernieuwen is altijd een heel gedoe. Passen de materialen en kleuren die je hebt uitgezocht wel goed bij elkaar? Zijn er nog alternatieven? Bij dit soort vragen kan de MrWoon-specialist je helpen.

Vul bovenstaand een aantal gegevens in en vraag het gratis advies aan.


 
Delen op: