Gratis inspiratie opdoen?
MrWoon Inpiratiemagazine!
 

De 2-in-1 oplossing: het Versus® gordijn

10 november 2020

Voor iedereen die van efficiënte oplossingen houdt, hebben wij het Versus® gordijn. Een echte 2-in-1 oplossing omdat het zowel lichtdoorlatend als dimmend is. Eigenlijk dus een heel knap staaltje techniek. En gewoon verkrijgbaar in de winkels van MrWoon om op maat gemaakt te laten plaatsen bij jou thuis of op de zaak.

Transparant en dimmend ineen

Die techniek van het Versus® gordijn zorgt voor die verrassend dubbele eigenschap. Deze gordijnen zijn in-between Wave-gordijnen. Een soort transparant gordijn dus met die mooie Wave-bocht als plooi. In die plooi bevinden zich zwevende, verticale lamellen die vrijwel onzichtbaar zijn. Die lamellen zijn in elke stand te draaien, en dus ook sluitend. Daarmee verandert de transparante in-between in een dimmend gordijn!

Afgeronde lamellen

Een transparante gordijnstof zoals die van in-betweens, oogt heel teer. In werkelijkheid kunnen ze wel een (klein) stootje hebben, maar de hoeken van een lamel zijn doorgaans toch te scherp voor deze gordijnstof. Daarom hebben deze lamellen speciaal afgeronde hoeken. Zo voorkomt het dat het harde materiaal in de gordijnstof blijft haken en het zou kunnen beschadigen. Ook blijven de lamellen in de gordijnstof keurig op hun plek doordat een speciale band met drukkers eromheen geklikt wordt.

Voor thuis of op kantoor, helemaal naar wens gemaakt

Het Versus® gordijn is leverbaar in meer dan 250 kleuren en met lamellen in wit of grijs. We adviseren altijd om de grijze kleur te nemen bij een donkere gordijnstof. De lamellen zelf zijn ook in twee maten leverbaar; in 89 en 127 mm breed. Door dit breedteverschil heb je de keuze of je een brede of smalle strook gordijnstof tussen de lamellen wilt zien. Hoe breder, hoe stoerder het oogt. Ook de rails is er in meerdere kleuren; wit, zwart of grijs. Zo kun je het hele pakket raamdecoratie perfect op elkaar en het interieur afstemmen. En wil je het Versus® gordijn op kantoor ophangen? Weet dan dat de in-betweens ook van brandvertragende gordijnstoffen gemaakt kunnen worden.

Slim en verfijnd

De slimme techniek maakt dit gordijn tot een echt gadget in huis. Maar dankzij de verfijnde afwerking zoals de naadloze confectie van de kamerhoge gordijnstof en de aandacht voor de kleinste details door onze eigen coupeuses, is dit Versus® gordijn ook een echte eyecatcher. Perfectie en prachtig, allemaal in een en hetzelfde gordijn!

Welke variant van het Versus® gordijn past bij jou?

Het Versus® gordijn is veelzijdig, een echte 2-in-1 oplossing in raamdecoratie. Wil je weten welke uitvoering het beste past bij jouw interieur? Kom dan langs voor een persoonlijk adviesgesprek met een van onze interieurstylisten. Of je nu voor de inrichting van je woning komt of voor je bedrijf, wij staan voor je klaar.

Bron: MrWoon

Gratis interieuradvies? Maak een afspraak!


Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

 


 
 
 
 
 
 
 
 

Je interieur veranderen en vernieuwen is altijd een heel gedoe. Passen de materialen en kleuren die je hebt uitgezocht wel goed bij elkaar? Zijn er nog alternatieven? Bij dit soort vragen kan de MrWoon-specialist je helpen.

Vul bovenstaand een aantal gegevens in en vraag het gratis advies aan.


 
Delen op: