Gratis inspiratie opdoen?
MrWoon Inpiratiemagazine!
 

Woontrend: Indulge Design

06 november 2020

Jezelf omringen met luxe, comfort en warme zachtheid is heel aangenaam. En in tijden als deze is het nog aantrekkelijker. De woontrend Indulge Design geeft prachtig invulling aan de wens om van je huis een echt thuis te maken. Met eigentijds design, weelderige stoffen en ronde vormen. Zo creëer je een fijne plek in huis om heerlijk te cocoonen.

Ontspannen en opladen

Indulge design doet precies wat het zegt; het verwent je met warme, zachte materialen en vormen. Deze woontrend verandert je interieur in een weelderige plek waar je je kunt terugtrekken, opladen of gewoon rustig relaxen. De plek nodigt je als vanzelf uit om te ontspannen en tijd voor jezelf te nemen.

Zachte, rijke stoffen als velours

Het meest opvallend van deze woontrend is het gebruik van de zachte, rijke stoffen zoals velours, chenille en ribfluweel. Dikke velours gordijnen, zachte kussentjes en stoelen van warm fluweel. Het geheel doet overdadig aan, maar dat is ook precies de bedoeling.

Warme, chique kleuren

Ook de kleuren zijn een en al warmte; rood, oranje en paars. Deze donkere, chique tinten worden in deze trend gecombineerd met accenten van goud, koper, marmer of glas. Voeg dit toe aan je interieur en het ademt instant luxe uit!

Details en design

De sfeer van de woontrend Indulge Design zit hem ook in de details. Kies bijvoorbeeld voor kamerhoge gordijnen die je laat doorlopen in de hoek. Die ronding past bij deze trend en geeft heel subtiel net wat meer luxe. Maar ook een fluwelen behang met 3D-effect. Of een vloer met bijzonder lijnenspel. Designelementen die het gevoel van luxe in huis nog eens extra benadrukken.

Raamdecoratie als finishing touch bij Indulge Design

Gordijnen en mooie combinaties met raamdecoratie zijn de perfecte finishing touch voor jouw Indulge Design-interieur. Kies voor rijke stoffen in chique, warme kleuren. Zoals een velours gordijn in bordeauxrood of een overgordijn van oranje ribfluweel. Van zichzelf ademen deze stoffen en kleuren al luxe en comfort. En combineer je ze met andere raamdecoratie, dan ontstaat er een bijzonder effect. Houten jaloezieën bijvoorbeeld. Die geven zowel in sfeer als belijning extra diepte aan het interieur. En de uitstraling? Die wordt er alleen maar warmer door!

Geschikte interieursoorten

De woontrend Indulge Design is niet voorbehouden aan enkel romantische interieurs. Integendeel. Ook andere interieurs combineren heel goed met deze weelderige stijl. Een industrieel interieur met Indulge Design-elementen wordt wat spannend door het contrast. Combineer je het met een retro of meer natuurlijk interieur, dan benadruk je de warmte van deze woontrend.

Wil je ook warm comfort in huis? Laat je inspireren bij MrWoon!

Warm comfort, dat is het resultaat in huis van deze luxueuze woontrend. Wil je dat ook? Bezoek dan eens de winkel van MrWoon bij jou in de buurt. Daar vind je volop inspirerende voorbeelden en onze interieurstylisten geven je graag persoonlijk advies. Maak je een afspraak? Dan zien we je snel!

Bron: MrWoon

Gratis interieuradvies? Maak een afspraak!


Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

 


 
 
 
 
 
 
 
 

Je interieur veranderen en vernieuwen is altijd een heel gedoe. Passen de materialen en kleuren die je hebt uitgezocht wel goed bij elkaar? Zijn er nog alternatieven? Bij dit soort vragen kan de MrWoon-specialist je helpen.

Vul bovenstaand een aantal gegevens in en vraag het gratis advies aan.


 
Delen op: