Gratis inspiratie opdoen?
MrWoon Inpiratiemagazine!
 

EasyClick: volledig op kleur

20 oktober 2020

Het handige montagesysteem nu ook geheel in meerdere kleuren

Soms is goed, goed genoeg. Maar als het beter kan is dat, inderdaad, beter! En dat is precies wat we met EasyClick gedaan hebben. Dit handige montagesysteem was al de ideale oplossing voor veel raamdecoratie. Maar nu hebben we het nog beter gemaakt; EasyClick is nu namelijk ook volledig op kleur mogelijk. Dat maakt het geheel nog veel strakker en stijlvoller.

Raamdecoratie zonder kieren strak in het kozijn zonder boren of schroeven

EasyClick is een montagesysteem om raamdecoratie in het kozijn te bevestigen zonder boren of schroeven. Perfect dus voor aluminium en kunststof kozijnen maar ook gewoon handig bij elk houten kozijn. Via een magneet- of klikband dat tegen het kozijn zit, wordt het frame van de EasyClick in het kozijn bevestigd. De raamdecoratie komt in de EasyClick en zit dan strak voor het raam. Geen kieren dus aan de zijkanten van de raamdecoratie maar ook perfect bij schuine ramen zoals een dakraam of draaikiepraam.

Het frame ook in andere kleuren

Het frame van de EasyClick was al leverbaar in vijf RAL-kleuren en kan ook in elke andere RAL-kleur gespoten worden. Bij Toppoint Duette®Shades en plisségordijnen zijn het montageprofiel en bedieningsprofiel ook in de kleur van het frame. Daarnaast is bij Scala® aluminium jaloezieën de kleur van het bovenprofiel bijna gelijk aan de kleur van het frame en bij alle drie de opties is het onderprofiel altijd in de kleur van het frame.

Metalen handgrepen en aluminium tuimelstang

Kies je voor EasyClick in de RAL-kleur 9016 (wit), 9001 (crème) of 9005 (zwart)? Dan zijn de metalen handgrepen ook in diezelfde kleur verkrijgbaar. Daarnaast is de aluminium tuimelstang bij Scala® aluminium jaloezieën beschikbaar in aluminium geanodiseerd, champagne en zwart. Daarmee kan het hele pakket in de kozijnen een kleur worden. En omdat veel kozijnen al in een van de genoemde drie RAL-kleuren geverfd of gespoten zijn, kun je de EasyClick daar perfect op laten aansluiten. Kozijn + frame + bediening in een en dezelfde kleur. Dat straalt pure rust en eenheid uit in elk interieur!

Voor plisségordijnen, Duette®Shades en aluminium jaloezieën

In het frame van de EasyClick kun je Toppoint Duette®Shades, plisségordijnen en Scala® aluminium jaloezieën plaatsen. Van strak tot stijlvol is er dus altijd raamdecoratie die perfect past bij jouw woonstijl. Wil je het helemaal in een lijn? Dan kies je de jaloezieën of stof in de kleur van het frame. Wordt dat te strak? Kies dan de raamdecoratie in de tint die jij het mooist vindt of die het beste staat bij jouw interieur. Wat de keus ook wordt, je kunt vanaf nu EasyClick nog meer verwerken in jouw inrichting!

Zelf zien? Of persoonlijk advies? Ga naar MrWoon!

Om de EasyClick eerst eens zelf te bekijken, ga je naar een winkel van MrWoon. Daar vind je ook altijd een interieurstyliste die je graag helpt met persoonlijk advies. Bijvoorbeeld als je graag alle mogelijkheden bespreekt of nog twijfelt welke kleur raamdecoratie je in welke kleur EasyClick plaatst.

Bron: MrWoon

Gratis interieuradvies? Maak een afspraak!


Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

 


 
 
 
 
 
 
 
 

Je interieur veranderen en vernieuwen is altijd een heel gedoe. Passen de materialen en kleuren die je hebt uitgezocht wel goed bij elkaar? Zijn er nog alternatieven? Bij dit soort vragen kan de MrWoon-specialist je helpen.

Vul bovenstaand een aantal gegevens in en vraag het gratis advies aan.


 
Delen op: