Gratis inspiratie opdoen?
MrWoon Inpiratiemagazine!
 

Bloemetje, bloemetje..... aan de wand

11 mei 2015

Haal de lente in huis met fleurig behang

De lente is begonnen en het zonnetje begint weer steeds vaker te schijnen. De hoogste tijd om de bloemetjes binnen te zetten - of eigenlijk - te hangen. Want met een fleurige wand is jouw huis helemaal klaar voor het voorjaar!

Eindeloze bloemenzee

Er is een beetje lef voor nodig, maar met een bijzonder bloemetjesbehang zit je eigenlijk altijd goed. Truttig? Dat hoeft helemaal niet! Juist in een strak interieur kan zo’n zee van bloemen aan de muur een hele fijne, gezellige tegenhanger zijn. Voor het allermooiste resultaat behang je één muur en kies je voor een doorlopend patroon. Doordat de print niet wordt herhaald krijg je één prachtige grote muurschildering. Haal exotische sferen in huis met een jungle-achtig patroon of kies een landschap van wilde bloemen reikend tot aan de horizon. Daarmee creëer je ook meteen ruimte in de kamer.

Kleur bekennen

Het kost een beetje meer, maar een handbeschilderd behang heeft toch net een beetje meer karakter. Wat je ook kiest, kies op basis van kleur; die kan namelijk heel bepalend zijn. Heb je veel aarde- of grijstinten in huis? Ga dan voor een behang met één felle kleur die de boventoon voert. Is je huis al erg kleurig, kies dan een rustiger motief die alle kleuren in je huis aan elkaar verbindt. Zorg dat de muren die je niet behangt één kleur hebben die bij voorkeur al in het bloemetjesbehang voorkomt.

Maak het helemaal af

Met bijpassende accessoires breng je nog meer sfeer in huis. De bijzondere vaasjes van Vlinder&Vogel zijn geïnspireerd op laboratorium attributen. Je schroeft ze in een handomdraai aan de wand. Ze zijn bedoeld om dat ene bloemetje dat niet meer in de vaas op tafel past, toch nog een mooi plekje in huis te geven. Hang de vaasjes met een paar vers geplukte bloemen aan de bloemenwand - dat geeft het een extra dimensie.

Mr Woon biedt u gratis & vrijblijvend interieuradvies. Maak een afspraak bij de dichtstbijzijnde adviseur.

 

Advies en service van jouw lokale vakman

 

      Vind jouw vakman Gratis interieuradvies Gratis inmeten

 

Bron: Copyright MrWoon


 
Delen op: