Sharp Wave® gordijnen: de strakste plooien

21 september 2020

De strakste plooien in zachte raamdecoratie

Strak, strakker, strakst… dat geldt zeker bij dit nieuwste product in onze raamcollectie: de Sharp Wave® gordijnen. Stijlvolle raamdecoratie met de zachte uitstraling van in-betweens maar met het scherpe randje van lamellen. Een unieke combinatie die mooi staat in heel veel interieurs.

In-between gordijnstof

Het Sharp Wave® gordijn is gemaakt van in-between gordijnstof met tussen elke baan een ragfijn opengewerkte verbinding. Door die verbinding kan de stof zo scherp gevouwen worden en blijft het ook in strakke banen recht voor de ramen hangen. En het resultaat? Een strak lijnenspel dat heel subtiel de aandacht trekt.

Indrukwekkend hoog, eindeloos breed

Door de unieke samenstelling van de Sharp Wave® is de breedte van dit gordijn eindeloos. De panelen worden namelijk vrijwel onzichtbaar met elkaar verbonden. Ook de hoogte is indrukwekkend met maar liefst 309 cm. Hoge ramen? Brede raampartijen? Of beide? Het Sharp Wave® gordijn is er bij uitstek geschikt voor!

De afwerking als finishing touch

Dit nieuwe gordijn van Toppoint is nu al leverbaar in 10 kleuren waaronder de huidige trendkleuren koper, bruin, taupe en mosgroen. Ook in de afwerking is er keuze. Zo is de afwerkingsband, vastgezet aan de binnenzijde, in wit en zwart zodat het altijd afgestemd kan worden op de kleur van de gordijnstof. Het bedienen van dit gordijn gebeurt met een design trekstang. Een finishing touch van deze stijlvolle raamdecoratie die leverbaar is in structuurwit, grijs of structuurzwart. Kortom, het Sharp Wave® gordijn kan helemaal naar wens gemaakt worden, passend bij jouw interieur en woonstijl.

Open of dicht, altijd superstrak

De strakke vouwen in dit gordijn hebben nog een bijzondere eigenschap; ook opzijgeschoven ziet het hele pakket er superstrak uit. En het neemt heel weinig ruimte in omdat het niet opbolt zoals bij andere gordijnen als de stof bij elkaar geschoven is. Open of dicht, de Sharp Wave® is gewoon altijd strak.

Scherpe contrasten

Deze raamdecoratie is strak, maar dat betekent niet dat het alleen maar past in strakke, minimalistische of supermoderne interieurs. Integendeel. Dit strakke gordijn staat ook heel goed bij bijvoorbeeld een retro interieur, bij de woonstijl Modern Pure Serenity of een meer botanisch ingerichte woning. Wil je in huis een scherp contrast creëren? Dan ben je met de Sharp Wave® op de goede weg!

Mooie combinaties met het Sharp Wave® gordijn

De Sharp Wave® is gemaakt van inbetween-gordijnstof. Wat betekent dat het overdag het licht aangenaam filtert, maar ’s avonds weinig privacy biedt. Daarom is het verstandig om deze raamdecoratie te combineren met iets dat verduisterend is. En dat kan heel goed met verduisterende rolgordijnen.

Nieuwsgiering naar deze nieuwe, strakke raambekleding? Te zien bij de MrWoon winkels!

De Sharp Wave® gordijnen zijn het nieuwste product van Toppoint en niet vergelijkbaar met enig andere raambekleding. De gordijnen zijn te zien in de Mrwoon winkels. Wil je weten in welke uitvoering dit strakke model het beste past in jouw interieur? Maak dan een afspraak met een van onze interieuradviseurs. Zij helpen je graag verder met persoonlijk advies.

Bron: MrWoon

Gratis interieuradvies? Maak een afspraak!


Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

 


 
 
 
 
 
 
 
 

Je interieur veranderen en vernieuwen is altijd een heel gedoe. Passen de materialen en kleuren die je hebt uitgezocht wel goed bij elkaar? Zijn er nog alternatieven? Bij dit soort vragen kan de MrWoon-specialist je helpen.

Vul bovenstaand een aantal gegevens in en vraag het gratis advies aan.


 
Delen op: