Gratis inspiratie opdoen?
MrWoon Inpiratiemagazine!
 

Woontrend New Classic

18 september 2020

Stijlvolle klassieker met nieuwe twist

Op zoek naar een nieuwe woonstijl? Laat je dan inspireren door deze stijlvolle klassieker met een nieuwe twist: de woontrend New Classic. Eigentijds maar ook heel vertrouwd. Stijlvol en verrassend. Mogen we deze moderne klassieke look aan je voorstellen?

Tijdloos, vertrouwd en verrassend

De klassieke woonstijl is bekend en van alle tijden en alle generaties. Maar zoals met alles zijn er ook op deze woonstijl tal van variaties ontstaan. En een van onze favorieten daarin is wel New Classic: klassiek met nieuwe twist dus. Met tijdloze kleuren, symmetrische vormen, veel effen tinten, geometrische dessins en rijke stoffen. Een vertrouwde stijl waarin je je thuis voelt en die verrast door elegante, moderne details.

Rijke stoffen zoals velours of glanzend

Typisch voor de klassieke look zijn rijke stoffen. Velours dus of mooie glanzende stoffen. Ideaal als overgordijnen en accessoires zoals kussentjes. Kies daarin voor donkere, volle kleuren zoals blauw, grijs of zwart. Want ook al zijn de kleuren donker, de uitstraling van de rijke stof geeft toch warmte aan het interieur. Velours gordijnen bijvoorbeeld, die ogen luxueus, geven een chique look en zijn heel geschikt voor het verbeteren van de akoestiek of verhogen van de isolatie. En in de collectie van MrWoon heb je ook nog eens de keus uit meer dan 40 kleuren.

Klassiek + Modern met duurzame materialen

De moderne woonstijl New Classic combineert de rijke stoffen met duurzame materialen zoals hout, glas, wol en messing. Een combinatie vol contrasten maar wel een die bijzonder goed uitpakt! De tegenstellingen maken het interieur verrassend en benadrukken de stijlvolle uitstraling. Klassiek plus modern, dat is typisch New Classic!

Geometrische dessins

Ook een opvallend element in deze woonstijl zijn de geometrische dessins. Zoals strepen en ruiten. Bij voorkeur in zwart-wit maar ook zwart met grijs of blauw zien we veel terug. En combinaties van strepen met verschillende structuren zoals een behang met afwisselend gladde banen en zachte velours strepen. Een aangenaam contrast en een prachtig accent in het interieur.

Mooi en praktisch: jaloezieën met velours overgordijnen

Een andere tegenstelling die goed bij New Classic past is de combinatie van jaloezieën met velours overgordijnen. Houten jaloezieën of aluminium in een messing-kleur geven het interieur de strakke noot die prima samengaat met het warme, zachte van de velours gordijnen. Een combinatie die overigens niet alleen mooi is, maar ook heel praktisch. Met deze twee varianten van raamdecoratie bepaal je zelf de mate van privacy en lichtinval, zowel overdag als ’s avonds. En, zoals het bij een modern interieur natuurlijk past, zijn de jaloezieën ook met afstandsbediening verkrijgbaar!

Is New Classic ook iets voor jouw interieur? Vraag het onze woonstylisten!

Ben je benieuwd hoe je de stijlvolle woontrend New Classic in jouw interieur doorvoert? Vraag het dan aan onze woonstylisten. Bij elke winkel van MrWoon staan ze voor je klaar. Je hoeft alleen maar een afspraak online te maken. Zien we je snel?

Bron: MrWoon

Gratis interieuradvies? Maak een afspraak!


Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

 


 
 
 
 
 
 
 
 

Je interieur veranderen en vernieuwen is altijd een heel gedoe. Passen de materialen en kleuren die je hebt uitgezocht wel goed bij elkaar? Zijn er nog alternatieven? Bij dit soort vragen kan de MrWoon-specialist je helpen.

Vul bovenstaand een aantal gegevens in en vraag het gratis advies aan.


 
Delen op: