Inspiratie voor in de keuken

18 augustus 2020

Met de beste raamdecoratie voor jouw interieur

Zoek je inspiratie voor in de keuken? Dan ben je bij MrWoon aan het juiste adres! Niet voor recepten of handige kooktips, maar wel voor de beste raamdecoratie voor in de keuken. Die ook nog eens perfect past bij jouw interieur. Benieuwd wat je in jouw keuken voor de ramen kunt hangen? Laat je dan maar verrassen, want dat is nog best veel!

Vocht, vet en vuil gegarandeerd

De keuken is een plek waar vocht, vet en vuil gegarandeerd aanwezig zijn. Hoe goed en hoe vaak je ook schoonmaakt. Door het koken, afwassen of het openen van een warme vaatwasser komt er steeds weer vocht in de ruimte. Neem daarbij de dampen, geuren en het vet wat bij het koken vrijkomt, en je hebt het recept voor een vieze keuken. Oké, toch nog een recept

Functioneel en mooi bij jouw interieur

Zoek je dus mooie raamdecoratie voor in de keuken, dan kan dat toch best lastig zijn. Je wilt niet iets dat alleen maar heel functioneel is en makkelijk schoongemaakt kan worden, maar dat ook perfect past bij jouw interieur. De keuken is daar immers onderdeel van en jouw styling wil je ook daar terugzien. Wij geven je daarin groot gelijk en hebben daarom een ruim aanbod van verschillende soorten raamdecoratie die heel geschikt zijn voor in de keuken.

Rolgordijnen in de keuken

Zo zijn rolgordijnen praktisch voor in de keuken. Ze hangen heel strak waardoor je geen kans hebt dat ze in het eten of bij het fornuis gaan wapperen. Bovendien zijn ze er ook in een screenstof waardoor ze gemakkelijk schoongemaakt kunnen worden. Een extra voordeel van screendoek is dat het ook vlamvertragend is, vochtwerend en het is zo geweven dat het licht er aangenaam door gefilterd wordt.

Zo maak je de raamdecoratie uit de keuken schoon

Jaloezieën en lamellen zijn natuurlijk ook heel geschikt voor de keuken. Het harde materiaal is goed schoon te maken met een warm sopje en een zachte doek. Vind je het geen probleem om gordijnstof zo nu en dan te wassen? Dan kun je ook kiezen voor plisségordijnen of Toppoint Duette®Shades. Strakke en elegante raamdecoratie in tal van tinten en stofsoorten. Het wassen hiervan kan niet in de wasmachine maar moet met de hand, voorzichtig in een bad. Het is dus wel even een werkje maar dan geniet je daarna weer volop van deze mooie raamdecoratie.

Perfecte gordijnstof voor de keuken: No Limits

Ideaal voor in de keuken zijn vouwgordijnen gemaakt van de No Limits-stof. Een vuilafstotende en vocht- en schimmelwerende stof van poly-acryl. Dit materiaal is heel sterk met een uitzonderlijk hoge kleurechtheid en zijn heel eenvoudig met een vochtige doek schoon te maken. Dat klinkt misschien wat klinisch, maar de stof voelt heel natuurlijk aan. Het lijkt wat op linnen en katoen en wordt dan ook veel gebruikt voor buitenmeubelen van hoge kwaliteit. De perfecte gordijnstof dus voor in de keuken!

Welke raamdecoratie past het best bij jouw keuken?

Met al deze mogelijkheden is er altijd wel een passende raamdecoratie te vinden voor jouw keuken. Iets waardoor je directe inkijk voorkomt, te veel zonlicht kan weren en het interieur van de keuken helemaal af kan maken in de woonstijl van jouw voorkeur. Wil je zelf zien hoe die gordijnstoffen en soorten raamdecoratie er in het echt uitzien? Of je persoonlijk laten adviseren? Bezoek dan een van onze MrWoon-winkels en de interieurstylisten helpen je graag verder.

Bron: MrWoon

Gratis interieuradvies? Maak een afspraak!


Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

 


 
 
 
 
 
 
 
 

Je interieur veranderen en vernieuwen is altijd een heel gedoe. Passen de materialen en kleuren die je hebt uitgezocht wel goed bij elkaar? Zijn er nog alternatieven? Bij dit soort vragen kan de MrWoon-specialist je helpen.

Vul bovenstaand een aantal gegevens in en vraag het gratis advies aan.


 
Delen op: