Gratis inspiratie opdoen?
MrWoon Inpiratiemagazine!
 

Nieuw: MrWoon magazine

28 juli 2020

Vol wooninspiratie en woontrends

Op zoek naar inspiratie? Die vind je in het nieuwe MrWoon magazine. 80 pagina’s vol woontrends, wooninspiratie, kleurenschema’s en handige woontips. Een lekker dik woonmagazine dus om bij te ontspannen en om ideeën mee op te doen. En een voorproefje daarvan? Dat geven wij je hier alvast!

De nieuwste woonstijlen

Ben je benieuwd naar de nieuwste woonstijlen? Dan zit je goed met dit magazine. Zes woonstijlen worden hierin uitgebreid omschreven, inclusief stijltips, kleurenpaletten en woonideeën. En het mooie is, de woonstijlen zijn heel divers. Of je dus van rustige puurheid houdt, een strak interieur of liever een botanische touch aan jouw inrichting geeft, je vindt volop inspiratie voor jouw woonwens met de vele voorbeelden en suggesties in dit magazine!

Modern Pure Serenity of New Classic

Zo is er Modern Pure Serenity; een moderne woonstijl gebaseerd op pure materialen en zachte, semi-transparante kleuren. Maar ook producten van gerecycled materiaal zoals gordijnstoffen van PET-flessen. Prachtige foto’s en woonideeën worden voor deze stijlvolle woonstijl op maar liefst 14 pagina’s uitgebreid getoond. Een echte tegenhanger daarvan is de woonstijl New Classic. Een klassieke look in een nieuw jasje. De kleuren zijn hier donker en rijk gecombineerd met duurzame materialen en opvallende geometrische dessins.

Vintage Brutalism versus Indulge Design

Vintage Brutalism is een woonstijl die niet alleen een intrigerende naam heeft, ook de materialen en kleuren zijn verrassend. Stoer en robuust met vintage invloeden en warme kleuren. Het woonpalet in het magazine zet je vast aan het denken hoe je deze stijl aan jouw interieur toevoegt! Houd je wel van design en warme kleuren, maar mag het een tikje zachter en romantischer zijn wat jou betreft? Dan is er Indulge Design; een eigentijdse woonstijl met romantisch design waarmee je de perfecte plek om te cocoonen creëert.

Technical contra Secret Garden

Twee complete tegenhangers zijn de woonstijlen Secret Garden en Technical. Die laatste spreekt redelijk voor zich: strak, clean in wit, grijs en zwart met hooguit een marmerprintje als grafisch element. Secret Garden daarentegen is donker, mysterieus met grote bloemendessins en klassieke kleuren als bordeaux, petrol en donkergroen. Natuurlijk met gouden accenten en rijke voile stoffen.

Woonpaletten: handige kleurenschema per stijl

Bij elke woonstijl heeft het magazine een aantal ‘woonpaletten’; handig schema’s met kleuren, vormen, materialen en prints als referentie voor de woonstijl van jouw voorkeur. Een goede basis dus als je jouw interieur volgens een bepaalde woonstijl wilt inrichten. Met zo’n woonpalet in de hand, of eigenlijk met het magazine in de hand, wordt het zoeken naar raamdecoratie, vloeren, verfkleuren of meubels veel makkelijker!

Tips voor een lichtplan of de inrichting van een tuin

Het inspiratiemagazine geeft je nog veel meer handige info. Zoals hoe je een lichtplan samenstelt of de beste verlichting kiest. En een tuinarchitect die vertelt waar je op moet letten als je de tuin inricht. Maar ook veel nieuwe gadgets, bijzonder design en van alles over kunst.

Inspiratiemagazine MrWoon: gratis online aanvragen of ophalen in een winkel

Kun jij ook wel wat wooninspiratie gebruiken? Vraag dan nu het gratis inspiratiemagazine van MrWoon aan. Of haal het op bij een van de winkels van MrWoon en laat je deze zomer heerlijk ontspannend inspireren!

Bron: MrWoon

Gratis interieuradvies? Maak een afspraak!


Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

 


 
 
 
 
 
 
 
 

Je interieur veranderen en vernieuwen is altijd een heel gedoe. Passen de materialen en kleuren die je hebt uitgezocht wel goed bij elkaar? Zijn er nog alternatieven? Bij dit soort vragen kan de MrWoon-specialist je helpen.

Vul bovenstaand een aantal gegevens in en vraag het gratis advies aan.


 
Delen op: