Woontrend: Modern Pure Serenity

10 juli 2020

Balans in huis met natuurlijke, pure materialen en kleuren

Thuis is toch de plek waar je tot rust wilt komen, helemaal jezelf moet kunnen zijn en weer kan opladen. De woontrend Modern Pure Serenity zorgt voor zo’n thuis. Met natuurlijke en pure materialen en kleuren creëert het een interieur dat in balans is en tijdloos. De plek waar alles even tot rust kan komen.

Thuis als basis

Het leven kan hectisch zijn met werk, sporten, vrienden en het gezin thuis. Maar net zo makkelijk bleek het helemaal tot stilstand te kunnen komen, met quarantaines, een intelligente lockdown en een sociaal leven dat vrijwel stilstond. Wat de werkelijkheid van het moment ook is, thuis is altijd de basis. Of dat nu wel of niet in een drukke periode is.

Puurheid met een moderne twist

Vandaar dat het helemaal niet zo’n slecht idee is om van jouw huis een aangename plek te maken. En dat kan als je het inricht volgens de woontrend Modern Pure Serenity. De naam zegt het al; puurheid en sereniteit met een moderne twist.

Bij moderne en klassieke interieurs

Een pure woontrend dus, gebaseerd op natuurlijke materialen en pure kleuren. Duurzaam en tijdloos, maar wel helemaal voor nu. En heel geschikt voor verschillende woonstijlen, want deze trend past bij klassieke interieurs, oude woonhuizen maar net zo goed bij moderne woonstijlen en in nieuwbouw.

Materialen…

Qua materiaalkeuze zijn er veel mogelijkheden bij Modern Pure Serenity. Oud eikenhout of beton, linnen of wol. Tegengestelde materialen maar allemaal even natuurlijk en puur. Heel geschikt dus om te combineren; voor de vloer, muur, meubels maar ook als raamdecoratie!

en kleuren

Zoek je passende kleuren bij deze woontrend, dan heb je een ruime keuze. Puur wit, licht vergrijsd, donkerder grijs, zachtgroen en elke tint blauw. Kies de kleuren in het palet die dichtbij elkaar liggen of juist contrasterend zijn als je een spannender accent wilt toevoegen. Het kan allemaal, het is maar net waar jij je prettig bij voelt!

Warme, zachte stoffen bij harde, pure materialen

Qua stoffen is er ook veel mogelijk. Heb je een betonnen vloer? Leg er dan een zacht wollen kleed op. Dat staat niet alleen mooi maar zorgt ook voor een aangename akoestiek in de ruimte. En bij deze woontrend passen houten jaloezieën heel goed, net als oversized linnen gordijnen in een natuurlijke tint. Een stel dat overigens ook heel goed gecombineerd kan worden. Houten jaloezieën met linnen gordijnen staan heel mooi samen en is een aangename combi voor zowel geluid als isolatie.

Ook deze eerlijke woontrend bij jou thuis? Laat je adviseren!

Modern Pure Serenity is een heerlijke, eerlijke woontrend. Een stijl die van jouw huis een comfortabele plek maakt om helemaal tot rust te komen. Tijdloos en puur. Spreekt dat jou ook aan? Laat je dan verder inspireren in een van de winkels van MrWoon. Voor persoonlijk interieuradvies is er altijd een styliste die je verder helpt. Kom langs, we helpen je graag.

Bron: MrWoon


 
Delen op: