Gratis inspiratie opdoen?
MrWoon Inpiratiemagazine!
 

Rolgordijnen, de nieuwe collectie

04 augustus 2020

Nieuwe stof, nieuwe kleuren, nieuwe opties

Is het tijd voor een nieuw interieur? Of wil je alleen wat details aanpassen maar toch een nieuwe look in huis creëren? Hoe jouw make-over er ook uit zal zien, het is in ieder geval de hoogste tijd voor een bezoek aan een winkel van MrWoon. Want daar vind je de nieuwe collectie rolgordijnen. Met een nieuwe gordijnstof, veel keuzes in afwerking en natuurlijk ook de optie voor elektrische bediening.

Veelzijdig

Rolgordijnen zijn heel veelzijdige gordijnen door de vele mogelijkheden waarmee ze afgewerkt kunnen worden. Er kan daardoor altijd een variant gemaakt worden die perfect matcht met jouw interieur. En met onze nieuwe collectie rolgordijnen, is er nog meer keuze in stoffen, mogelijkheden en afwerking!

Stoere, soepele stof Hanne

Zo is vanaf nu ook de gordijnstof Hanne beschikbaar als rolgordijn. Hanne is een stevig geweven gordijnstof die bestaat uit een combinatie van katoen en kunstvezels. Hierdoor is de stof goed schoon te maken, voelt het zacht aan en valt het soepel maar heeft het wel de stoere uitstraling van puur katoen. De structuur is wat oneffen waardoor deze gordijnstof natuurlijk oogt en goed past in een interieur met veel stoere, harde en natuurlijke materialen.

Mooie combinaties met gordijnen

Rolgordijnen zijn er in verschillende stofdiktes; van transparant tot verduisterend en in meerdere kleuren. Het is dus ideaal om te combineren met andere raamdecoratie. Zoals in-betweens of overgordijnen. Door de vele opties in kleuren en transparantie, kun je rolgordijnen perfect laten aansluiten bij jouw interieur. Of gebruiken om jouw woonstijl een fijne update te geven!

Opties in onderlat afwerking; van design lat tot hout

De stof is belangrijk bij een rolgordijn, maar de onderlat afwerking net zo goed. Hoe vaak sluit je een rolgordijn niet tot de helft, om zo binnenvallend zonlicht te weren? Of nieuwsgierige blikken? De onderkant hangt dan erg in het zicht, en die moet er dan dus wel goed uitzien. Vandaar dat wij vijf soorten onderlatten hebben in vier verschillende kleuren. Van hout tot bekleed, en van vlak tot ovaal. Net wat jij mooi vindt! En kies je de design ovale onderlat? Dan krijg je die van ons cadeau!

Elektrisch bedienbare rolgordijnen

Elektrisch gemak is een aangename luxe, ook als dat geldt voor het openen en sluiten van raamdecoratie. Vandaar dat dit ook mogelijk is bij de rolgordijnen. Al vanaf € 125,00 is het mogelijk om de rolgordijnen elektrisch te bedienen. En is er geen oplaadpunt vlakbij? Dan kunnen ze zelfs met oplaadbare accu uitgevoerd worden! De bediening kan op afstand via de mobiele telefoon, met een afstandsbediening maar ook op spraak via een smarthome hub.

Nieuwe rolgordijnen bij MrWoon!

Voor jouw nieuwe interieur of de update van het bestaande interieur kom je dus snel eens langs om de nieuwe collectie rolgordijnen te bekijken. Voor persoonlijk interieuradvies en aantrekkelijke rolgordijnen die mooi matchen met jouw interieur, zien we je graag binnenkort in een van onze winkels!

Bron: MrWoon

Gratis interieuradvies? Maak een afspraak!


Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

 


 
 
 
 
 
 
 
 

Je interieur veranderen en vernieuwen is altijd een heel gedoe. Passen de materialen en kleuren die je hebt uitgezocht wel goed bij elkaar? Zijn er nog alternatieven? Bij dit soort vragen kan de MrWoon-specialist je helpen.

Vul bovenstaand een aantal gegevens in en vraag het gratis advies aan.


 
Delen op: