Een natuurlijke uitstraling met houten jaloezieën

28 april 2020

Houten elementen, mooi in elk interieur

Wil jij wat meer sfeer in huis? Ga dan voor een natuurlijke uitstraling met houten jaloezieën! Deze prachtige houten elementen in het interieur hebben tal van voordelen en staan goed bij eigenlijk elke woonstijl.

Meer dan 240 kleuren en houttinten

De collectie houten jaloezieën bij MrWoon is ruim, heel ruim. Het bestaat uit 7 soorten hout in een drietal lamelbreedtes en een kleurenpalet van meer dan 240 kleuren waaronder natuurlijk ook vele mooie houttinten.

UV-bestendige lak

De houtsoort die voor deze jaloezieën het meest gebruikt wordt, is het Noord-Amerikaanse Basswood. Een snelgroeiende houtsoort met een regelmatige houtnerfstructuur. Ook is er keus uit luxere houtsoorten zoals eiken, wengé, essen en mahogany. En zelfs jaloezieën van abachi en bamboe zijn mogelijk. Welk type hout ook gekozen wordt, ze zijn allemaal voorzien van een UV-bestendige lak zodat het niet verkleurt in het zonlicht en de gewenste uitstraling lange tijd behouden blijft.

Met de geur van hout

Kies je voor houten jaloezieën vanwege de natuurlijke uitstraling, dan is het goed te weten dat ze er niet alleen heel natuurgetrouw uitzien, ze ruiken ook echt naar hout. De natuurlijke sfeer in jouw interieur ervaar je daardoor dubbel zo goed!

Ook elektrisch bedienbaar

Het leuke van jaloezieën is natuurlijk dat je ze net zo kunt kantelen als jij wilt. Net wat meer schuin als de zon te fel naar binnen schijnt of helemaal open als je maximaal van het uitzicht buiten wilt genieten. En dat kan ook allemaal gemakkelijk vanuit jouw stoel of bed, want deze jaloezieën kun je elektrisch bedienbaar laten maken.

Ladderband in stof naar keuze

Of je nu een strak en modern interieur hebt of juist een meer klassieke woonstijl, houten jaloezieën kunnen altijd. En je kunt ze helemaal naar wens laten afwerken, door ze in een kleur naar keuze te laten lakken. Maar ook door ze van een ladderband te laten voorzien. Dat is een brede band van gordijnstof die buiten de jaloezieën loopt en de gaatjes in de lamellen mooi bedekt. Het zachte van de ladderband contrasteert mooi met de houten jaloezieën en ze zijn perfect af te stemmen op de gordijnen. Kies bijvoorbeeld voor oversized gordijnen en houten jaloezieën met een ladderband in dezelfde stof. De natuurlijke sfeer wordt daardoor nog eens extra benadrukt!

Design jaloezieën van hout en aluminium

Wil je het liefst een strak design voor het raam? Dan is de combinatie van houten jaloezieën met een aluminium bovenprofiel echt een aanrader. Het aluminium is geborsteld wat het een stoere touch geeft en de jaloezieën kunnen van elke houtsoort gemaakt worden. Zoek je juist iets voor een vochtige ruimte? Dan raden we je de Finesse jaloezieën aan. Die zien eruit als hout maar ze zijn van kunststof. Prima dus voor de badkamer of keuken!

Advies voor houten jaloezieën in jouw interieur, bij MrWoon

Dacht je dat houten jaloezieën vrij basic waren? Nu weet je dat er juist heel veel mogelijk is met deze natuurlijke raamdecoratie. Misschien wel teveel om zelf een keus uit te maken. Laat je dan adviseren door onze interieuradviseurs. In de winkels van MrWoon laten zij je de vele voorbeelden zien en helpen je de beste keus te maken voor jouw interieur.

Bron: MrWoon

Gratis interieuradvies? Maak een afspraak!


Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

 


 
 
 
 
 
 
 
 

Je interieur veranderen en vernieuwen is altijd een heel gedoe. Passen de materialen en kleuren die je hebt uitgezocht wel goed bij elkaar? Zijn er nog alternatieven? Bij dit soort vragen kan de MrWoon-specialist je helpen.

Vul bovenstaand een aantal gegevens in en vraag het gratis advies aan.


 
Delen op: