Waarom Transpatec® gaas kiezen in horren?

31 maart 2020

Uniek horrengaas met veel voordelen

Een hor is een hor, toch? Het houdt vliegen en andere insecten buiten en dat is het dan. Maar zo eenvoudig is het niet. Er zijn horren die pollen tegenhouden, die extra sterk zijn en daarmee geschikt voor huishoudens met bijvoorbeeld honden en katten. Maar er zijn ook horren met Transpatec®. Een uniek horrengaas dat zoveel voordelen heeft, dat het gewoon wel heel slim is om hiervoor te kiezen.

Opvallend onopvallend

Het meest opvallende van het horrengaas Transpatec® is dat het helemaal niet opvalt. Het is nagenoeg onzichtbaar. Dat komt doordat het gemaakt is van een hightech vezel die uiterst dun is. Kies je dus voor dit horrengaas, dan kun je gewoon ongehinderd naar buiten kijken!

41% meer luchtdoorstroom

Een ander voordeel van het Transpatec® horrengaas is de hoge luchtdoorstroom die het heeft; 41% meer dan bij gewoon horrengaas! Dus ook al heb je horren in de ramen, met dit gaas erin geniet je nog steeds van een verkoelend briesje in jouw huis. Heerlijk toch?!

Supersterk en scheurvast

Dit horrengaas is heel transparant en laat heel veel extra lucht door. Toch is het ook heel sterk. Dat komt doordat voor dit gaas een speciale weeftechniek is gebruikt en de knooppunten zijn versterkt. Hierdoor is de scheurvastheid veel hoger dan bij andere soorten horrengaas. Het gaat dus niet zo snel kapot, ook niet als er iets tegenaan komt of vogels eraan pikken om insecten eraf te krijgen.

Zelfreinigende coating

Om altijd extra veel lucht door te laten, moet het horrengaas natuurlijk ook goed schoon blijven. En dat blijft het zonder dat jij daar iets voor hoeft te doen! Transpatec® is namelijk zelfreinigend. Het heeft een speciale coating waardoor het als het regent en waait, zichzelf schoonmaakt. Deze zelfreinigende werking is zelfs na 5 jaar nog steeds geheel intact. De levensduur van dit gaas is daardoor ook veel langer en jij hebt er veel langer plezier van!

Milieuvriendelijk

Die zelfreinigende coating is op waterbasis en dus milieubewust. Ook bevat het Transpatec® horrengaas geen pvc. Horren met dit gaas mogen dan ook volledig milieuvriendelijk genoemd worden.

Ook Transpatec® pollenwerend gaas mogelijk

Het Transpatec® horrengaas (TTA) is dus het ideale gaas voor elke hor. Tenzij je een pollenallergie hebt. Dan raden we je voor de slaapkamer het Transpatec® pollenwerende gaas aan (TPF). Ook dit gaas heeft een hoge luchtdoorstroomheid maar heeft als extra voordeel dat het meer dan 90% van alle pollen tegenhoudt. En dat is wel heel erg prettig als je last hebt van hooikoorts! Nog meer pollenwerende tips lees je in ons blog over het weren van pollen uit de slaapkamer.

Nu ook in nieuwe profielkleuren bij MrWoon

Dit unieke en effectieve Transpatec® horrengaas moet je eigenlijk gewoon eens zelf komen bekijken. En doe je dat nu, dan kun je het meteen zien in de nieuwe raamprofielkleur zwart-fijnstructuur. Met Toppoint hebben wij altijd de laatste trends in huis, dus ook als het gaat om horren. Kom je snel langs in onze winkels om het zelf te zien?

Bron: MrWoon

Gratis interieuradvies? Maak een afspraak!


Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

 


 
 
 
 
 
 
 
 

Je interieur veranderen en vernieuwen is altijd een heel gedoe. Passen de materialen en kleuren die je hebt uitgezocht wel goed bij elkaar? Zijn er nog alternatieven? Bij dit soort vragen kan de MrWoon-specialist je helpen.

Vul bovenstaand een aantal gegevens in en vraag het gratis advies aan.


 
Delen op: