Zo combineer je je jaloezie voor een warme uitstraling

22 januari 2020

Zo combineer je je jaloezie voor een warme uitstraling

Wil je een warme uitstraling in jouw interieur? Denk dan ook eens aan jaloezieën. Door de juiste combinaties te maken, krijg je een bijzondere en warme uitstraling terwijl je ook nog eens profiteert van raamdecoratie die super functioneel is!

Houten jaloezieën? Sfeer à la minute!

Allereerst natuurlijk de houten jaloezie, bijvoorbeeld de Silva van Toppoint. Die is er in talloze kleuren en houtsoorten maar wat ze gemeen hebben is de warme uitstraling. Doordat het gemaakt is van een natuurproduct, creëer je hiermee à la minute sfeer in huis. En wil je het ophangen in een vochtige ruimte? Kies dan voor pvc jaloezieën met een houtlook zoals die van de Finesse jaloezie. Deze zijn niet van echt hout te onderscheiden en geven dezelfde warme uitstraling in jouw interieur!

Jaloezieën + gordijnen = sfeervol interieur

Maar ook als je voor aluminium jaloezieën kiest of voor pvc jaloezieën zonder houtlook, kun je daarmee een sfeervol interieur creëren. Je hoeft dan alleen maar de jaloezieën te combineren met gordijnen.

De combinatie voor jouw interieur

De mogelijke combinaties zijn natuurlijk talrijk. Of je nu aluminium jaloezieën met een velours overgordijn kiest, houten jaloezieën met in-betweens of pvc jaloezieën met semi-transparante gordijnen in dezelfde kleur… Eigenlijk is er altijd wel een combinatie jaloezie-gordijn die perfect past bij jouw interieur!

Harmonieus contrast

Het leuke van de combinatie jaloezie-gordijn is ook dat het zo’n sterke tegenstelling vormt. De strakke, wat harde jaloezieën met het warme en royale van gordijnen of overgordijnen is altijd contrasterend terwijl het toch heel goed samengaat. Een harmonieuze set dus voor jouw interieur die je kunt afstemmen op jouw woonstijl. Zoek jij bijvoorbeeld een wat zachtere sfeer, dan kies je een volumineus overgordijn bij de jaloezieën. Wil je een rustige uitstraling? Ga dan voor een ton-sur-ton combinatie waarbij de eenheid in kleur voor die serene sfeer zorgt. En moet jouw interieur een natuurlijke sfeer ademen? Dan zijn houten jaloezieën met overgordijnen in een bijpassende, natuurlijke tint de beste combinatie.

Praktische raamdecoratie

Brengen gordijnen de warme uitstraling, voor het praktische kun je op de jaloezieën vertrouwen. Met een handomdraai kantel, open of sluit je de jaloezieën zodat je altijd het licht in huis hebt dat jij wenst of de privacy waar jij op dat moment behoefte aan hebt. En wil je het toppunt van gemak? Dan laat je de jaloezieën natuurlijk elektrisch bedienbaar maken. Via een app of afstandsbediening open en kantel je ze dan vanuit jouw luie stoel, bed of zelfs als je niet in de buurt bent. Overigens kun je ook de gordijnen elektrisch bedienen zodat je ze via een app kunt openen en sluiten. Wel zo prettig als je bijvoorbeeld niet thuis bent, maar dat niet zichtbaar wilt laten zijn voor anderen!

Vind de perfecte combinatie in raamdecoratie voor jouw huis, bij MrWoon

Ben jij op zoek naar nieuwe raamdecoratie en vraag je je af hoe je met jaloezieën jouw interieur een warme uitstraling kunt geven? Kom dan eens met foto’s van jouw ruimte langs in een van onze winkels. Samen met een interieurstyliste ga je dan aan de slag om de perfecte combinatie aan raamdecoratie voor jou thuis te vinden. Wil jij dat ook? Maak dan snel een afspraak!

Bron: MrWoon

Gratis afspraak over Jaloezieën combineren?


Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

 


 
 
 
 
 
 
 
 

Je interieur veranderen en vernieuwen is altijd een heel gedoe. Passen de materialen en kleuren die je hebt uitgezocht wel goed bij elkaar? Zijn er nog alternatieven? Bij dit soort vragen kan de MrWoon-specialist je helpen.

Vul bovenstaand een aantal gegevens in en vraag het gratis advies aan.


 
Delen op: