Gratis inspiratie opdoen?
MrWoon Inpiratiemagazine!
 

Verticale lamellen, praktisch en strak!

06 november 2019

Verticale lamellen; praktisch en strak in huis!

Met verticale lamellen voor de ramen kies je voor een praktische en strakke raamdecoratie in huis! En bovendien voor een die in talloze uitvoeringen leverbaar is; van stof tot pvc en zelfs in aluminium. In meerdere breedtematen, voor extra grote raampartijen en zelfs voor ramen met een schuine zijde. Verticale lamellen dus, need we say more??

Raambekleding met een moderne uitstraling

Verticale lamellen zijn typische raambekleding met een moderne uitstraling. Ze zien er natuurlijk heel strak uit door de rechte lijnen. Toch kun je bij heel veel woonstijlen voor deze mooie lamellen kiezen, ook als je niet zo’n heel strak interieur hebt. Ze zijn er namelijk in talloze kleuren. En zeker als je ze kiest voor de stoffen lamellen in een zachte tint, dan geeft dat de ruimte een aangenaam zachte sfeer.

Praktisch

Wie bij ons naar raamdecoratie komt kijken, kijkt meestal eerst naar hoe het eruit ziet. Logisch, want je wilt iets in jouw huis dat past bij jouw woonstijl en smaak. Maar vervolgens verrassen deze lamellen altijd met hun praktische mogelijkheden. Zo kunnen ze voor grote raampartijen tot wel 6 meter breed opgehangen worden maar ook bij schuine ramen of hele hoge ramen.

Ook voor de badkamer en keuken

Een ander handig puntje van deze lamellen is de ‘glazenwasfunctie’. Daarmee koppel je met maar een druk op de knop het hele pakket lamellen los. Handig als je ze schoon wilt maken of als je de ramen moet lappen. En wil je graag stoffen lamellen maar moeten ze ook in een vochtige ruimte kunnen hangen? Dan kan dat. Ze zijn er namelijk ook in schimmel- en vochtwerende stoffen. Daarmee zijn ze heel geschikt voor de badkamer of keuken!

Design element

De lamellen kunnen dus in verschillende materiaalsoorten en kleuren uitgevoerd worden. Daarmee bepaal je al een groot deel van de uitstraling. Maar er kan nog meer, zoals met de stoffen lamellen. Die zijn leverbaar in 3 breedtematen; 89, 127 en 250 mm. En de breedste maat kan op nog meer manieren afgewerkt worden. Zoals met houten latjes op de lamellen als een design element.

Verticale lamellen voor thuis of op kantoor? Kom naar MrWoon voor persoonlijk advies!

Kortom, verticale lamellen zijn een echte aanwinst voor elke ruimte in huis. Maar ook op kantoor doen ze het altijd goed. Wil jij heel gemakkelijk zelf bepalen hoeveel licht je naar binnen laat schijnen? Dan is het zeker de moeite waard om je te laten informeren over deze mooie, strakke raamdecoratie. Kom daarvoor naar een van de winkels van MrWoon. De interieurstylisten helpen je daar graag verder met de vele voorbeelden en persoonlijke adviezen voor jouw interieur.

Bron: MrWoon

Gratis afspraak over Lamellen?


Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

 


 
 
 
 
 
 
 
 

Je interieur veranderen en vernieuwen is altijd een heel gedoe. Passen de materialen en kleuren die je hebt uitgezocht wel goed bij elkaar? Zijn er nog alternatieven? Bij dit soort vragen kan de MrWoon-specialist je helpen.

Vul bovenstaand een aantal gegevens in en vraag het gratis advies aan.


 
Delen op: