Gratis inspiratie opdoen?
MrWoon Inpiratiemagazine!
 

Scala XL7: de breedste jaloezie voor elke ruimte

23 oktober 2019

De breedste jaloezie voor elke ruimte: tot wel 690 cm breed!

Extralarge tot de max, dat is de nieuwste jaloezie van Toppoint. De Jaloezie XL7; een jaloezie tot wel 690 cm breed. Van aluminium, strak vormgegeven, van uitstekende kwaliteit en ook nog eens elektrisch bedienbaar.

Scala jaloezie

Deze jaloezie draagt net als de andere aluminium jaloezieën van Toppoint, het merk Scala, dat garant staat voor kwaliteit. En dat is met de XL7 dan ook niet anders. De Jaloezie XL7 is geheel van aluminium gemaakt waardoor het in elke ruimte past. Ook in de keuken en badkamer, of met deze afmetingen zelfs in een binnenzwembad! En zoals je gewend bent van de Scala jaloezieën is de vormgeving strak tot in het kleinste detail; van de lichtafsluitende bovenbak tot en met de design onderlat.

Ook als roomdivider in een kantoortuin of grote hal

Juist door de riante afmetingen van deze jaloezieën zijn ze geschikt voor meer toepassingen dan alleen als raamdecoratie. Je kunt ze bijvoorbeeld gebruiken om een ruimte op te delen. Een roomdivider, maar dan uiterst strak vormgegeven. Perfect dus voor een industriële omgeving zoals een grote hal of loods. En wil jij deze jaloezieën op kantoor om in zo’n grote kantoortuin wat meer natuurlijke afscheiding aan te brengen? Dan kan dat ook.

Op afstand te bedienen, via de app of met een Smart Home Hub

Zo’n groot gevaarte lijkt misschien lastig te bedienen. Maar niets is minder waar. Het bedieningsgemak van deze jaloezieën is juist optimaal geregeld doordat het elektrisch is. Met een afstandsbediening en zelfs via een app. En wil je het via de Smart Home Hub? Geen probleem. Deze brede jaloezie is eigenlijk gewoon een slim apparaat dat je op afstand opent, sluit of een beetje schuin zet. Je hoeft maar te klikken of het te zeggen!

Prachtig design in een riant formaat

Natuurlijk is er ook bij deze riante raamdecoratie naar méér dan alleen gemak en grootte gekeken. Design is, zoals gezegd, net zo belangrijk. Het is strak vormgegeven in aluminium en beschikbaar in talloze kleuren. De keuze is aan jou! De lamelbreedte bij zo’n brede jaloezie is natuurlijk ook niet te smal, ze zijn er in 50 en in 70 mm breed. Kortom, deze stijlvolle XL7 jaloezie past ook bij jouw interieur, thuis of op de zaak!

Meer weten over de breedste jaloezie van topkwaliteit? Vraag het bij MrWoon!

Wil jij graag innovatieve producten om je heen van topkwaliteit? Dan is deze nieuwste Scala jaloezie iets wat je niet mag missen. Laat je persoonlijk hierover verder informeren bij een van de MrWoon winkels. Onze interieurstylisten daar vertellen je er graag nog veel meer over!

Bron: MrWoon

Gratis afspraak over Scala XL7: de breedste jaloezie voor elke ruimte?


Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

 


 
 
 
 
 
 
 
 

Je interieur veranderen en vernieuwen is altijd een heel gedoe. Passen de materialen en kleuren die je hebt uitgezocht wel goed bij elkaar? Zijn er nog alternatieven? Bij dit soort vragen kan de MrWoon-specialist je helpen.

Vul bovenstaand een aantal gegevens in en vraag het gratis advies aan.


 
Delen op: