Gratis inspiratie opdoen?
MrWoon Inpiratiemagazine!
 

Versus® gordijn: dimmend en transparant ineen!

16 oktober 2019

Versus® gordijn: dimmend en transparant ineen

Wil je sfeervolle in-betweens voor de ramen? Of moet het toch raamdecoratie worden die privacy biedt en kan verduisteren? Met het nieuwste gordijn van Toppoint hoef je niet meer te kiezen; het Versus® gordijn is dimmend en transparant ineen!

Geheim

Het geheim van het Versus® gordijn zit in de verborgen lamellen. Die zijn zorgvuldig verwerkt in de plooien van de in-between gordijnstof. Die plooien zijn de populaire Wave-plooi waardoor het gordijn perfect golvend voor het raam hangt.

Privacy + Aangenaam licht

Doordat de lamellen in de in-betweens verwerkt zijn, kun je de kamer in slechts een handomdraai dimmen. En wil je overdag het zonlicht naar binnen laten schijnen? Dan zet je dit Versus® gordijn open net zoals je gewone lamellen opendraait. De transparante gordijnstof blijft mooi voor de ramen hangen terwijl de verborgen lamellen open staan. Zo behoud je toch jouw privacy en geniet je van een aangename lichtinval in huis.

2 breedtes

De lamellen zijn leverbaar in 2 breedtes; 89 en 127 mm. Wat je kiest, bepaalt ook meteen de plooibreedte van het gordijn zelf. Wil je een wat elegantere plooi of liever iets robuusters? Het kan allebei!

>25 kamerhoge gordijnstoffen

Voor het Versus® gordijn heb je de keuze uit meer dan 25 verschillende kamerhoge in-between gordijnstoffen in meer dan 250 kleuren. Er is er dus altijd een die perfect past in jouw interieur. En de rails waarmee dit gordijn wordt bevestigd? Ook die is leverbaar in verschillende kleuren; Elegant wit, Chique zwart of Design grijs. Die rails wordt trouwens standaard bij het Versus® gordijn meegeleverd in de kleur van jouw keuze.

In de keuken, op kantoor of badkamer?

Wil je dit stijlvolle en multifunctionele gordijn liever in de badkamer of keuken? Dan kan dat. En zoek je iets voor op kantoor? Dan hebben we een ruime collectie Toppoint in-between gordijnstoffen die brandwerend zijn zodat je het ook in een zakelijke omgeving kunt ophangen. Het kan allemaal!

Kies jouw Versus® gordijn in 1-2-3!

Dit nieuwe Versus® gordijn is een aanwinst in onze collectie en kan ook al snel een aanwinst voor jouw interieur zijn. Je regelt het in slechts 3 stappen:

  1. Kies een in-between kamerhoge gordijnstof uit de ruime collectie van Toppoint
  2. Bepaal de plooibreedte; de smalle met 89 mm brede lamellen of de brede met 127 mm brede lamellen
  3. Kies de rails die mooi staat in jouw interieur

Kom zelf het Versus® gordijn zien, bij de winkels van MrWoon!

Dit nieuwe Versus® gordijn is echt iets om eens zelf te komen bekijken. En dat kan. Je vindt het in al onze MrWoon-winkels. Kom snel langs en beoordeel het zelf. De interieurstylistes zijn aanwezig om jouw vragen te beantwoorden en je persoonlijk te adviseren als je wilt weten welke uitvoering het beste past in jouw interieur! Een gordijn dat dimt en transparant is? Het is het nieuwste gordijn van Toppoint: Versus. Nu te vinden in onze winkel. Lees er alles over in dit blog!

Bron: MrWoon

Gratis afspraak over Versus® gordijn: dimmend en transparant ineen!?


Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

 


 
 
 
 
 
 
 
 

Je interieur veranderen en vernieuwen is altijd een heel gedoe. Passen de materialen en kleuren die je hebt uitgezocht wel goed bij elkaar? Zijn er nog alternatieven? Bij dit soort vragen kan de MrWoon-specialist je helpen.

Vul bovenstaand een aantal gegevens in en vraag het gratis advies aan.


 
Delen op: