Gratis inspiratie opdoen?
MrWoon Inpiratiemagazine!
 

Woontrend: Lobby Love

19 juli 2019

Woontrend ‘Lobby Love’: hotel chic in jouw interieur

Voel jij je thuis in glamour, luxe en een chique interieur? Dan is de woontrend Lobby Love echt iets voor jou! En met wat slimme stylingkeuzes breng jij die hotel chic ook zo naar jouw huis.

Art Deco-hotelinterieurs

Een luxe hotel met kroonluchters, tapijten waar je in wegzinkt en pluche stoelen bij het raam waar zware gordijnen het licht mooi dimmen… Deze stijl ademt luxe en glamour. Lobby Love is dan ook een woontrend anno 2019 die teruggrijpt op de Art Deco-hotelinterieurs uit de eerste helft van vorige eeuw.

Inspiratie

De Lobby Love-look kun je ook in jouw interieur aanbrengen. Combineer die stijlen van toen in een modern interieur en je creëert zo een bijzondere, eclectische look. Hoe je dat doet? Laat je daarvoor inspireren door de volgende tips!

Goudkleurige jaloezieën

Zware materialen, diepe tinten en luxe accessoires. Dat is wel de basis van deze woonstijl. Koper en goud in de details doen het dus altijd goed. Maar ook raamdecoratie is hiervoor geschikt. Zoals de aluminium Scala jaloezieën. Die zijn er namelijk ook in een goudkleurige variant waarbij zelfs de bovenbak van aluminium gemaakt is. Voor een extra luxe look!

Royale gordijnen

Rijke, royaal-ogende raamdecoratie is een logische keuze in deze woonstijl. Zoals velours gordijnen of de soepele Mindful-gordijnen. Elk in prachtige tinten zoals bijvoorbeeld chic wijnrood. Past een andere kleur beter bij jouw interieur? Dan is dat ook geen probleem. In de Mindful-collectie heb je de keus uit 22 kleuren en de fluwelen Isola-gordijnen zijn leverbaar in maar liefst 50 verschillende tinten!

Gordijnen bedienen met de app

Typisch van een hotel is natuurlijk gemak. En ook dat kun je zelf doorvoeren in jouw interieur. Zoals raamdecoratie met afstandsbediening. De gordijnen openen of sluiten vanuit jouw comfortabele stoel is toch wel het toppunt van luxe! En dat kan ook, met een afstandsbediening of via een app.

Donker maar niet somber op de muur

Ook de wand en de vloer kun je zo stylen dat het helemaal past in jouw nieuwe woonstijl Lobby Love. Zo doen donkere tinten op de muur het heel goed maar zorg wel dat het niet te somber wordt. Door bijvoorbeeld voor blauwzwart te kiezen in plaats van zwart. Of door een behang te nemen met een subtiele glans erin. Dat weerkaatst het licht zodat het niet te donker wordt.

Nep echt

En net zoals een hotelleven vaak niet helemaal echt is, zo kun je ook in jouw interieur voor ‘nep’ kiezen. Wil je marmer op de vloer? Dat kan prima met pvc of vinyl! Veel voordeliger, warmer en makkelijker in onderhoud. Of houten latjes op de muur? Laat je dan eens verrassen door behang met een houtlook. Sneller geplaatst, makkelijker schoon te maken én veel eenvoudiger te vervangen dan de echte versie!

Kom langs voor een restyle naar de Lobby Love-look!

Ga jij jouw huiskamer of slaapkamer ook restylen tot een echte Lobby Love-woonstijl? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Maak snel een afspraak voor een persoonlijk interieuradvies in een van onze woonwinkels en laat je inspireren door de vele voorbeelden van luxe raamdecoratie, behangsoorten en stijlvolle accessoires.

Bron: MrWoon


 
Delen op: