Gratis inspiratie opdoen?
MrWoon Inpiratiemagazine!
 

Sluit je raamdecoratie aan op een smart home hub

12 juni 2019

Raamdecoratie sluiten op afstand? Sluit de raamdecoratie aan op een Smart Home Hub!

“Hi Siri, doe de rolgordijnen dicht”… Klinkt dit onwerkelijk? Het is nu echt de realiteit! Met raamdecoratie die is aangesloten op een hub, een smarthome-oplossing waarmee je apparaten in huis aanstuurt. En dus ook de raamdecoratie als je dat wilt.

Een hub voor alle slimme apparaten in huis

Een hub is een apparaat dat in het middelpunt van verschillende netwerken staat. In huis noemen we zo’n hub een smart home hub of een domotica hub. Hiermee bedien je ‘slimme’ apparaten of andere dingen in jouw huis. ‘Slim’ omdat ze dus ook op een netwerk zijn aangesloten en van afstand aangestuurd kunnen worden. Zoals verlichting, alarmsystemen, temperatuur, het koffiezetapparaat en de oven. En dus ook de raamdecoratie.

Toppoint - powered by Brel: elektrisch bedienbare raamdecoratie

Verschillende raamdecoratie van Toppoint kun je al elektrisch bedienen; Toppoint - powered by Brel. Met een druk op de knop sluit je de rolgordijnen, open je de plissé gordijnen of zet je de jaloezieën een beetje schuin. Dat kan met een wandschakelaar of een afstandsbediening. Of koppel heel gemakkelijk aan uw eigen HUB.

Met elke hub eenvoudig te koppelen

Bekende voorbeelden van hubs zijn de Google Home, Apple’s HomePod en Amazon Echo. Maar er zijn er nog heel veel meer. En Toppoint Motion - powered by Brel, kan aan vrijwel al die hubs heel eenvoudig worden gekoppeld. Handig als je al een hub in huis hebt. En nog veel handiger als je al veel op afstand bedient en dat nu vanaf een centraal punt wilt kunnen bedienen.

Handig, veilig en simpel

Hoe dat werkt in de praktijk? Eigenlijk is het heel simpel. Je loopt bijvoorbeeld door huis en zegt “Google, dim de verlichting” of “Hi Siri, open de rolgordijnen”. Maar veel leuker wordt het als je niet thuis bent; dan kun je jouw huis op afstand aansturen via jouw smartphone. Zoals de verwarming aanzetten zodat je in een warm huis komt. Of de vouwgordijnen dicht doen en de verlichting aan als je niet wilt dat iedereen kan zien dat er nog niemand thuis is. Handig maar dus ook veel veiliger!

Scenario’s; tijd of temperatuur bepaalt

Ga je op vakantie? Of houd je wel van structuur? Dan stel je scenario’s in. Daarmee bepaal je dat op een vast tijdstip de raamdecoratie sluiten of openen en de verlichting aan- of uitgaat. Maar je kunt ook bij een bepaalde temperatuur de jaloezieën wat laten kantelen zodat het minder snel warm wordt. Of bijvoorbeeld de plisségordijnen helemaal dichtdoen zodat je de warmte buitenhoudt.

Raamdecoratie met Toppoint - powered by Brel

Met Toppoint - powered by Brel kun je verschillende raamdecoratie bedienen zoals rolgordijnen, plisségordijnen, jaloezieën, vouwgordijnen en Toppoint Duette®Shades. Stuk voor stuk raamdecoratie die in talloze uitvoeringen mogelijk is maar altijd van perfecte kwaliteit voor de beste prijs. En nu is dit dus ook via een hub te bedienen!

Ook raamdecoratie bedienen met een hub bij jou thuis?

De mogelijkheden met een smart home hub zijn eindeloos, ook met raamdecoratie. Laat je daarom inspireren en informeren door de interieurexperts in de MrWoon-winkels. Zij geven je graag persoonlijk advies en laten je dan ook meteen zien hoe dit werkt en hoe het bij jou thuis geïntegreerd kan worden!

Beelden: Homey en Smarthome Magazine

Bron: MrWoon

Gratis afspraak over Sluit je raamdecoratie aan op een smart home hub?


Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

 


 
 
 
 
 
 
 
 

Je interieur veranderen en vernieuwen is altijd een heel gedoe. Passen de materialen en kleuren die je hebt uitgezocht wel goed bij elkaar? Zijn er nog alternatieven? Bij dit soort vragen kan de MrWoon-specialist je helpen.

Vul bovenstaand een aantal gegevens in en vraag het gratis advies aan.


 
Delen op: