Gratis inspiratie opdoen?
MrWoon Inpiratiemagazine!
 

Nieuwe No Limits-collectie

08 mei 2019

No Limits-collectie is uitgebreid en alles kamerhoog!

De No Limits-collectie gordijnstoffen was al iets waar we trots op waren. Maar we zijn nu stiekem nog trotser. Want deze bijzondere stoffen voor gordijnen en vouwgordijnen zijn nu ook allemaal kamerhoog, natuurlijk in maximale kleurechtheid verkrijgbaar! En, met de uitbreiding van de collectie is er nu meer keus in kleuren.

Vuil- en vochtwerend gordijnstoffen

Voor wie de No Limits-stoffen niet kent; dit zijn gordijnstoffen die vuil-, vocht en schimmelwerend en weersbestendig zijn maar wel de look en feel van katoen en linnen hebben. Deze stoffen kunnen prima in een badkamer of keuken opgehangen worden. En ze zijn geschikt voor buiten, zoals op een veranda of bij een terrasoverkapping. Ze blijven namelijk mooi én behouden hun oorspronkelijke kleur! Moeten ze toch zo nu en dan eens gereinigd worden, dan kan dat gemakkelijk zonder dat dit hun kleur aantast of tot krimp leidt.

Moderne technieken

Deze collectie gordijnstoffen is zo sterk doordat ze gemaakt zijn volgens moderne technieken waarvan de oorsprong in de botenwereld ligt. Het gebruik van poly-acryl vezels die ‘vlokgeverfd’ worden, zorgt vervolgens voor die maximale kleurechtheid; 8 op de schaal van 1 tot 8 volgens ISO-normering. Een score die twee keer zo hoog is als bij normale gordijnstoffen.

Kleurechtheid zwaar getest

Die kleurechtheid wordt bepaald in testen om te zien of de kleur vervaagt of niet. De No Limits-stoffen worden daarbij ook op outdoor getest; een veel zwaardere test want de invloeden buiten zijn veel intenser en hebben doorgaans meer impact op stoffen. Maar dus niet op deze gordijnstoffen! Ook in de zware outdoortest behouden de No Limits-stoffen hun kleur, UV-bestendig dus.

Meer keuze in kleuren

In de No Limits-collectie waren tot nu toe twee gordijnstoffen in diverse kleuren verkrijgbaar; de Sol en de Asis. Maar vanaf nu is deze collectie uitgebreid met de stoffen Belenos en Radium, allebei met een andere weving. Hiermee is het totale kleurenpalet sterk uitgebreid waardoor er veel meer te kiezen valt! Van gebroken wit, zacht groen tot antraciet, dat moet je komen zien.

No-limits stoffen zijn kamerhoog

Bovendien zijn deze gordijnstoffen vanaf nu ook allemaal kamerhoog verkrijgbaar. Dat betekent dat de gordijnen die van deze stoffen gemaakt worden, naadloos geleverd kunnen worden! Qua raamdecoratie wordt No Limits verwerkt in gordijnen en vouwgordijnen.

Beoordeel zelf de kleuren en natuurlijke look van de No Limits-gordijnstoffen!

Ook al zit het boordevol technisch vernuft, deze gordijnstoffen passen dankzij de mooie, natuurlijke uitstraling heel goed in verschillende woonstijlen. Of je nu een natuurlijke woonstijl hebt of een meer industriële look, de mooie, sterke én kamerhoge gordijnstoffen van No Limits maken jouw interieur echt af. Wil je deze gordijnstoffen eens in het echt zien? Kom dan naar onze winkel. Of maak een afspraak en een adviseur geeft je je dan meteen persoonlijk hoe je de No Limits-gordijnen mooi kunt toepassen in jouw huis.

beelden: Toppoint

Bron: MrWoon

Gratis afspraak over No Limits collectie?


Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

 


 
 
 
 
 
 
 
 

Je interieur veranderen en vernieuwen is altijd een heel gedoe. Passen de materialen en kleuren die je hebt uitgezocht wel goed bij elkaar? Zijn er nog alternatieven? Bij dit soort vragen kan de MrWoon-specialist je helpen.

Vul bovenstaand een aantal gegevens in en vraag het gratis advies aan.


 
Delen op: