Gratis inspiratie opdoen?
MrWoon Inpiratiemagazine!
 

EasyClick, ook voor buitenruimtes

17 april 2019

Bij EasyClick vertellen we meestal hoe handig het is voor ramen in huis; in de woonkamer, slaapkamer of badkamer. Maar ook voor buitenruimtes is de EasyClick natuurlijk ideaal. Van schuurtjes tot mobile homes, het zorgt ervoor dat raamdecoratie gemonteerd kan worden zonder boren of schroeven. En waar je dat dus doet, dat maakt eigenlijk helemaal niets uit!

Geen gaatjes in kozijnen

EasyClick is een inventief systeem dat ervoor zorgt dat raamdecoratie strak tegen het raam aan bevestigd wordt zonder dat er gaatjes in de kozijnen gemaakt hoeven te worden. Het is een systeem met een aluminium frame waarin de raamdecoratie geplaatst wordt. Dat frame wordt direct met een magneetband of klikband op het kozijn geplaatst en kan er ook weer eenvoudig afgehaald worden, bijvoorbeeld als je erbij wilt om de ramen te lappen.

Montagesysteem voor jaloezieën, plisségordijnen en Duette®Shades

De EasyClick is een veelzijdig montagesysteem. Zo kun je het gebruiken om jaloezieën op te hangen, plisségordijnen en Duette®Shades. Het openen of sluiten van de Duette®Shades of plissés gaat gemakkelijk met een handgreep en de bediening van de jaloezieën kan met een tuimelstang. En wil je de plissés of Duette®Shades in het midden vastzetten, bijvoorbeeld op ooghoogte? Dan kan dat, ook als ze bevestigd zijn in de EasyClick!

Geen inkijk in garage of schuur

Ook bij garages en schuren kan het fijn zijn om inkijk te voorkomen. Bijvoorbeeld omdat daar veel gereedschap ligt of een dure scooter staat. Aluminium jaloezieën zijn dan heel handig; die draai je open voor voldoende daglicht als je daar aan het werk bent. En je draait ze weer net zo makkelijk dicht als je klaar bent en weer naar buiten gaat. Met EasyClick wordt de raamdecoratie tegen het kozijn aan bevestigd zodat er ook geen inkijk via kieren aan de zijkant mogelijk is. En dat is wel zo veilig.

Sfeer in het tuinhuisje of mobile home

Bij tuinhuisjes of mobile homes zoals caravans en stacaravans is raamdecoratie vooral een sfeermaker. En ook daarvoor is het EasyClick systeem heel geschikt, zeker bij mobile homes waar de kozijnen vaak van kunststof zijn. Met deze constructie kies je de raamdecoratie van jouw keuze en bevestig je die gemakkelijk voor het raam. Ook als de raampjes open staan is er geen geklepper van loshangende gordijnen of raamdecoratie.

Laat je informeren voor jouw buitenruimte!

Ga je binnenkort op zoek naar raamdecoratie voor een ruimte buitenshuis? Laat je dan eens informeren over de vele mogelijkheden die EasyClick biedt, ook dus voor buitenruimtes. Onze specialisten staan voor je klaar in de onze winkel waar we diverse voorbeelden hebben hangen. Maak nu een afspraak en ze vertellen je graag alles over dit handige systeem.

beelden: Toppoint, Jansheblokhuizen.nl

Bron: MrWoon

Gratis afspraak over EasyClick, ook voor buitenruimtes?


Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

 


 
 
 
 
 
 
 
 

Je interieur veranderen en vernieuwen is altijd een heel gedoe. Passen de materialen en kleuren die je hebt uitgezocht wel goed bij elkaar? Zijn er nog alternatieven? Bij dit soort vragen kan de MrWoon-specialist je helpen.

Vul bovenstaand een aantal gegevens in en vraag het gratis advies aan.


 
Delen op: