Gratis inspiratie opdoen?
MrWoon Inpiratiemagazine!
 

Ga voor een rond vloerkleed

22 maart 2019

Een rond vloerkleed als finishing touch van het interieur

De inrichting was eigenlijk wel klaar, en toch voelde het niet af. De woonkamer was mooi ingericht met wanden geverfd in een rustige tint, sfeervolle in-betweens voor de ramen samen met houten jaloezieën zodat ’s avonds niet iedereen naar binnen kijkt en fijne meubels die ik na lang zoeken helemaal op elkaar had afgestemd. Maar het was het nog net niet. Alleen wist ik niet wat er dan ontbrak…

Raamdecoratie en advies voor de inrichting

Bij MrWoon was ik al geweest voor de raamdecoratie. Daar werd ik niet alleen goed en vakkundig geholpen. De interieurstyliste dacht ook met me mee over de inrichting van mijn woonkamer. Ze had leuke suggesties die ik zelf niet had bedacht maar die in het echt heel mooi staan. Zoals een wand met behang waar de kleur van het printje terugkomt in de in–betweens.

Strakke inrichting

Daarom ging ik nog eens terug naar MrWoon. Met foto’s van de woonkamer en de vraag wat zij nog voor advies had. Dat was helder; een vloerkleed zou het helemaal afmaken. En dan vooral een rond vloerkleed. Het huis is nogal recht-toe-recht-aan en ook de inrichting is vrij strak. Op de vloer ligt marmoleum dat eruit ziet als betonnen tegels. Een rustige basis maar nu zij mijn aandacht erop vestigde, zag ik dat het eigenlijk ook wel een wat killere uitstraling had. En dat was nu net niet de bedoeling.

Speels effect

De voorbeelden van ronde vloerkleden die ze mij liet zien, maakten meteen duidelijk dat het dat moest zijn. Rond geeft een speels effect, alleen al door de vorm. En door te kiezen voor een zacht, natuurlijk materiaal in een effen tint zou het prima passen bij de rest van mijn interieur.

Behaaglijke sfeer

Gelukkig wisten ze bij MrWoon ook waar ik zo’n vloerkleed kon vinden. Inmiddels ligt het te pronken in de woonkamer en is die ook echt eindelijk af. Als ik nu thuiskom schop ik m’n schoenen uit, geniet ik van het zachte vloerkleed en van de behaaglijke sfeer die er is!

Juiste toevoeging in het interieur

De combinatie van een rond vloerkleed met mijn rustige, strakke interieur vond ik niet heel logisch. Maar het bleek precies de juiste toevoeging te zijn! Zo zie je maar, ieder zijn vak. En bij MrWoon is dat dus interieurinrichting!

Vraag ook om advies voor jouw interieur

Weet jij ook niet wat er nu precies ontbreekt in jouw interieur? Of wil je weten of zo’n rond vloerkleed bij jou thuis ook mooi staat? Dan vraag je dat aan ons. Maak snel een afspraak en we zien je graag in een van onze MrWoon-vestigingen.

beelden: Kameraankleden.nl, Vloerengalerie, By Boo

Bron: MrWoon


 
Delen op: