Gratis inspiratie opdoen?
MrWoon Inpiratiemagazine!
 

Heb jij al een 'Hidden Kitchen'?

15 maart 2019

Is jouw keuken te prominent aanwezig naar jouw smaak? Dan is de Hidden kitchen wellicht iets voor jou! Dat is dé keukentrend van nu. Een open keuken die je verbergt. Minder keuken, meer huiskamer dus!

Keuken achter een schuifdeur of schuifwand

Het grappige is eigenlijk dat de keuken in deze trend een centraal onderdeel van jouw interieur kan zijn, maar dat je die verbergt of juist toont wanneer jij dat wilt. Heb je bezoek en wil je niet steeds de spullen op het aanrecht zien? Dan gaat de schuifdeur of schuifwand ervoor. De keuken verdwijnt dan achter een wand die mooi past bij jouw interieur.

Geïntegreerde apparaten in de keuken

Vind je de keuken op zich wel mooi of wil je gewoon niet zo’n grote schuifwand? Dan kun je er ook voor kiezen om apparaten zo te verwerken in de keuken, dat ze niet meer opvallen. Je kent vast wel die stopcontacten die je in het werkblad kunt laten wegzinken.

Dag afzuigkap!

Maar er zijn ook geïntegreerde afzuigsystemen. Deze zijn in het aanrechtblad geplaatst waardoor ze niet meer in het zicht hangen zoals de bekende afzuigkappen boven het fornuis. En heb je PITT cooking al eens gezien? In plaats van een heel fornuis heb je dan alleen nog een paar geïntegreerde gaspitten in het aanrechtblad.

Wil jij ook een Hidden kitchen? Of wat interieuradvies voor de keuken?

Natuurlijk kan het ook zo zijn dat jij gewoon supertrots bent op jouw mooie keuken. Vol met design apparatuur of juist een supergezellige leefkeuken. Maar dat je die keuken net wat meer op jouw interieur wilt laten aansluiten. Of andersom; dat het interieur van bijvoorbeeld de woonkamer, meer bij de keuken betrokken wordt. Dat kan. Vraag het maar aan de interieurspecialisten. Zij hebben volop inspirerende ideeën en slimme oplossingen om ook van jouw keuken een ‘Hidden kitchen’ te maken of juist een opvallend element in de ruimte. Net zoals jij het wilt.

beelden: Archdaily, Bora, Stylepark

Bron: MrWoon


 
Delen op: