Gratis inspiratie opdoen?
MrWoon Inpiratiemagazine!
 

Trapstickers: een nieuwe look voor jouw trap

01 maart 2019

Geef jouw trap een nieuwe look met trapstickers

Heb je wel eens goed naar de trap in jouw huis gekeken? En wist je dat je die heel gemakkelijk een hele nieuwe look kunt geven met trapstickers? Of je dat nu gewoon leuk vindt om te doen of dat het hard nodig is om de stootborden van de trap op te knappen, met trapstickers breng je jouw trap een treetje verder.

Stickers voor de trap

Trapstickers zijn, tja verrassing, stickers voor de trap. En zo simpel als het klinkt, zo simpel werkt het eigenlijk ook. Met een sticker naar keuze creëer je een totaal nieuwe look voor jouw trap. De stickers kunnen op maat gemaakt worden of je snijdt ze eenvoudig zelf naar de gewenste afmetingen. En ook het aanbrengen is zo gedaan; maak de stootborden van de trap goed schoon (vetvrij), haal per sticker de folie eraf en plak het tegen het stootbord aan. De stickers zijn zelfhechtend zodat er dus geen lijm op de trap komt. Wel zo handig als je ze wilt verwijderen!

Restyle de trap gemakkelijk zelf!

Met trapstickers restyle je dus jouw trap gemakkelijk zelf. En het leuke is, de stickers zijn er in heel veel kleuren en dessins maar ook met teksten.

Tegels op de trap

Wil je een tegel op het stootbord van de trap? Dan is er een enorm aanbod in stickers met een tegelmotief. Van Mexicaanse tegels tot marmeren of Portugese tegeltjes, in rustige kleuren of juist hele drukke motieven. En dat is wel zo fijn, want zo kun je de trap helemaal aanpassen naar jouw persoonlijke smaak of bij de woonstijl in jouw huis!

Grafisch, Art Deco, teksten of een waterval op de trap?

Houd jij meer van grafische ontwerpen? Of ben jij helemaal into Art Deco? Ook dan heb je meer dan genoeg keus in het ruime aanbod van trapstickers. En vind je een doorlopende print van bladeren of een waterval die ogenschijnlijk van de trap afklatert, wel heel leuk? Zelfs dan heb je nog veel te kiezen. En wat dacht je van een leuke tekst voor jouw huisgenoten? Zoals een subtiele herinnering om hun rommel mee naar boven te nemen? Het kan allemaal!

Ook een inspirerend woonadvies voor jouw interieur? Kom naar MrWoon!

De mogelijkheid om zelfs de trap te restylen naar een passend onderdeel in jouw interieur zal niet iets zijn waar je vanzelf aan denkt. Maar het is wel iets wat de interieurstylisten van MrWoon overwegen als ze een woonstijl voor jouw interieur uitwerken. Ze zijn immers altijd bekend met de meest actuele interieurtrends en zitten volop ideeën, ook voor jou. Wil jij ook wel eens zo’n inspirerend woonadvies? Maak dan een afspraak en kom snel langs in een van onze woonwinkels!

Beelden: Behangfabriek, Moonwallstickers, Funky Friday

Bron: MrWoon


 
Delen op: