Gratis inspiratie opdoen?
MrWoon Inpiratiemagazine!
 

Kunststof kozijnen en raamdecoratie, wat is mogelijk?

27 februari 2019

Veel ramen en deuren hebben kunststof kozijnen. Heel praktisch, ook als je daarvoor raamdecoratie zoekt. Want in tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, is er heel veel mogelijk in raamdecoratie voor kunststof kozijnen en deuren!

Bevestiging van raamdecoratie

Kunststof kozijnen hebben veel voordelen, maar een nadeel is natuurlijk dat als er eenmaal gaatjes in geboord zijn, die niet meer weggewerkt kunnen worden zoals in houten kozijnen wel kan. Toch is dat geen belemmering. Er zijn namelijk veel handige oplossingen om raamdecoratie in kunststof kozijnen te bevestigen.

Klemsteunen of EasyClick: monteren zonder boren of schroeven!

Zo zijn er de handige klemsteunen om bijvoorbeeld rolgordijnen in draaikiepramen te bevestigen. En dankzij de spankoorden blijven de gordijnen mooi recht en strak hangen, ook als het bij een dakraam, openstaand draaikiepraam of ander schuin raam is! En er is natuurlijk het supermakkelijke EasyClick. Die kan in draaikiepramen bevestigd worden maar ook in andere raamkozijnen met een smalle lijst. Het is geschikt voor onder meer plisségordijnen, Duette®Shades en natuurlijk aluminium jaloezieën.

Geen gaatjes in de kozijnen

Het EasyClick systeem is een aluminium frame waarin raamdecoratie wordt bevestigd. Het frame wordt in het kozijn gezet met een magneetband of klikband waardoor boren of schroeven niet nodig is. Ofwel, geen gaatjes in de kozijnen!

Inzethorren voor kunststof kozijnen

Overigens zijn ook horren bij kunststof kozijnen mogelijk. Hiervoor worden dan inzethorren op maat gemaakt die in de kozijnen geplaatst en eruit verwijderd kunnen worden zonder de kozijnen te beschadigen!

Deuren met kunststof kozijnen

En heb je een mooie, grote pui van kunststof, dan heb je ook een kunststof deurkozijn. Net als dat we passende oplossingen voor de raamkozijnen hebben, hebben we die natuurlijk ook voor dit soort deuren. Zodat je raamdecoratie kunt kiezen voor de gehele pui of de gordijnen van jouw keuze mooi door het hele interieur kunt ophangen.

Kies de raamdecoratie die jij mooi vindt, voor de kunststof kozijnen in jouw huis!

Heb jij kunststof kozijnen in huis? Dan hoeft dat niet te betekenen dat je concessies moet doen in jouw woonstijl. Je kunt altijd raamdecoratie kiezen die jij mooi vindt, die past in jouw interieur en die geschikt is voor de kunststof raam- en deurkozijnen. Wil je die vele mogelijkheden eens zelf zien? Of een persoonlijk interieuradvies daarin krijgen? Dan zien we je graag in een van de winkels van MrWoon.

Bron: MrWoon

Gratis afspraak over Kunststof kozijnen en raamdecoratie?


Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

 


 
 
 
 
 
 
 
 

Je interieur veranderen en vernieuwen is altijd een heel gedoe. Passen de materialen en kleuren die je hebt uitgezocht wel goed bij elkaar? Zijn er nog alternatieven? Bij dit soort vragen kan de MrWoon-specialist je helpen.

Vul bovenstaand een aantal gegevens in en vraag het gratis advies aan.


 
Delen op: