Gratis inspiratie opdoen?
MrWoon Inpiratiemagazine!
 

Op pad met het MrWoon kleurenpalet

08 november 2018

Ken je dat? Lekker bladeren door woonmagazines en de mooiste kamers en interieurs bekijken maar daarna geen flauw idee hebben hoe je dat in jouw huis ook zo mooi kunt maken? Wij krijgen vaak genoeg klanten bij onze MrWoon interieurspecialisten die wel een woonwens hebben, maar niet weten hoe. Wij helpen ze dan met voorbeelden, kleurstalen, combinaties en tips. En voor iedereen die deze hulp ook kan gebruiken hebben we al die adviezen gecombineerd in handige kleurenpaletten in ons MrWoon magazine!

Voor het bezoek aan de woonwinkel

Dit nieuwe woonmagazine staat boordevol sfeerfoto’s en interieurs om je te inspireren. En om je daarna aan de hand te nemen, staat er ook vaak een kleurenpalet aan de zijkant waarmee je direct uit de voeten kunt. Met de gebruikte steensoort, verftint en stofkleur handig bij elkaar. Eigenlijk hoef je dus alleen maar met dat kleurenpalet een woonwinkel te bezoeken, ongeacht welke dat is.

MrWoon handig in de tas

Natuurlijk ben je altijd in een winkel van MrWoon welkom, maar is die toevallig niet in de buurt of wil je ergens anders kijken? Dan neem je MrWoon gewoon mee in je tas. Met het kleurenpalet dat jij hebt uitgekozen struin je lekker door een woonwinkel en zoek je de kleuren, stoffen en materialen erbij die ook volgens het palet gebruikt zijn.

Maak jouw eigen verrassende combinatie!

Het fijne van zo’n kleurenpalet is vooral dat het je een goede start geeft. Ben je eenmaal hiermee aan de slag, dan vind je vast een andere stof, verftint of woonaccessoire die ook heel goed combineert met de kleuren en spullen die je samenstelt. En dat is helemaal prima! Maak zelf jouw keuze en stel een verrassende combinatie samen waar jij je gelukkig bij voelt. Het kleurenpalet is immers maar een hulpmiddel, maar wel een heel handige ;-)!

Inspiratiemagazine als jouw interieuradviseur

Van vloer tot plafond en van raam tot deur, met het MrWoon inspiratiemagazine richt je elke ruimte helemaal sfeervol in naar jouw smaak. En ga je met dit magazine op pad, dan heb je dus jouw eigen interieuradviseur in de tas bij je. Hoe handig is dat?

Vraag hier het inspiratiemagazine MrWoon aan!

Wil jij je ook laten inspireren in de nieuwste kleurencombinaties voor jouw interieur? Vraag dan nu hier het nieuwste inspiratiemagazine van MrWoon aan en één van onze aangesloten woonspecialisten zorgt dat je het ontvangt.

Bron: copyright MrWoon

Gratis afspraak over Op pad met het MrWoon kleurenpalet?


Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

 


 
 
 
 
 
 
 
 

Je interieur veranderen en vernieuwen is altijd een heel gedoe. Passen de materialen en kleuren die je hebt uitgezocht wel goed bij elkaar? Zijn er nog alternatieven? Bij dit soort vragen kan de MrWoon-specialist je helpen.

Vul bovenstaand een aantal gegevens in en vraag het gratis advies aan.


 
Delen op: