Gratis inspiratie opdoen?
MrWoon Inpiratiemagazine!
 

Haal de herfst in huis

24 oktober 2018

Mijn favoriete seizoen is toch wel de herfst; na het warme van de zomer vind ik het heerlijk dat de dagen weer korter worden, de temperatuur weer wat lager en er toch, meestal dan, nog genoeg mooie dagen zijn om buiten te genieten van al die mooie kleuren.

De herfstkleuren en het bijzondere licht van deze dagen maken dit seizoen zo mooi. Maar omdat niet alle dagen mooi genoeg zijn om naar buiten te gaan, heb ik de herfst in huis gehaald.

Sfeervol interieur

De natuur laat nu alles los om zich klaar te maken voor een nieuw begin. En datzelfde deed ik thuis ook. Ik haalde alle accessoires die ik de laatste maanden weer verzameld had, uit de woonkamer. Een schoon, fris begin om te bepalen waar ik wat kan toevoegen en veranderen om een sfeervol interieur te creëren waar ik graag zit als de echte herfststormen weer losbarsten.

Gordijnen veranderen

Het eerste wat ik veranderde waren de gordijnen. Voor de zomer had ik linnen gordijnen in een lichte tint. Ideaal voor die warme dagen maar niet geschikt voor deze tijd van het jaar. Die linnen gordijnen zijn dus netjes opgeborgen op de vliering en vervangen door transparante in-betweens en dikke velours gordijnen in een diepe herfstkleur.

Warm vloerkleed en nieuwe kussenslopen

Op de vloer lag niets maar nu ligt er weer een dik, warm kleed. Lekker behaaglijk! In de tinten van de gordijnen en het vloerkleed heb ik ook de kussenhoezen uitgekozen. Veel makkelijker dan het vervangen van kussenhoezen wordt het natuurlijk niet. Even uitkloppen, netjes opruimen en volgend jaar kunnen ze weer schoongewassen op de bank. Of zet ik ze op Marktplaats en koop zelf nieuwe. Dat zien we dan wel ;-).

Kaarsen, kaarsjes en nog meer kaarsjes!

De herfst is natuurlijk geen echte herfst zonder gezellige kaarsjes. In verschillende groottes, diktes en allerlei warme natuurtinten heb ik weer een hele voorraad ingeslagen. Met leuke pompoenen, herfstbladeren en kastanjes staan ze al klaar op de bijzettafels.

Kleed in de trendkleur van de herfst

Zo’n bijzettafel heb ik overigens ook wat dichter bij de bank gezet. En op die bank ligt, natuurlijk, een lekker warm kleed. Daarvoor heb ik een nieuwe gekozen in dé trendkleur van dit najaar, mosterdgeel. Bankje, kleedje, kopje thee, koekje en een dik boek. Of een goede film. Ik kom de stormige herfstavonden wel door!

Ook inspiratie voor een sfeervol en warm interieur deze herfst?

Wil jij jouw huis ook warm en gezellig maken voor de herfst met slimme aanpassingen of updates in jouw interieur? Laat je dan eens inspireren in een van onze winkels. Of vraag om persoonlijk advies aan een interieurstyliste, ze vertelt je graag hoe jij ook een behaaglijke plek in jouw huis creëert!

Bron: copyright MrWoon

Gratis afspraak over Haal de herfst in huis?


Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

 


 
 
 
 
 
 
 
 

Je interieur veranderen en vernieuwen is altijd een heel gedoe. Passen de materialen en kleuren die je hebt uitgezocht wel goed bij elkaar? Zijn er nog alternatieven? Bij dit soort vragen kan de MrWoon-specialist je helpen.

Vul bovenstaand een aantal gegevens in en vraag het gratis advies aan.


 
Delen op: