Gratis inspiratie opdoen?
MrWoon Inpiratiemagazine!
 

Bijzettafels voor binnen én buiten

04 oktober 2018

Bijzettafels zijn leuk, handig en je kunt daarmee snel accenten in jouw interieur aanbrengen. Maar wist je dat ze ook heel geschikt zijn voor buiten? Natuurlijk kan niet elke bijzettafel buiten staan, maar als je de juiste uitkiest is dat wel heel mooi én relaxed. 

Andere sfeer

Steeds weer je interieur drastisch veranderen is niet iets wat veel doen. Maar met wat kleine accessoires de ruimte een andere sfeer geven, dat kan wel. En bijzettafels zijn daar heel geschikt voor. Doordat je weer een paar nieuwe aanschaft, ze op een andere plek neerzet of in een andere combinatie groepeert.

De gewenste sfeer in een handomdraai

Van stoere en robuuste bijzetters tot elegante designstukken; voor elke smaak, elke woonstijl en elk budget zijn er volop bijzettafels te vinden. Zet ze neer in plaats van een grote salontafel, plaats ze gewoon waar jij ze op dat moment nodig hebt of zet er een paar bij elkaar op een mooi vloerkleed. Met wat vaasjes, planten of kaarsen creëer je in een handomdraai de sfeer die je wilt én heb je het tijdschrift, jouw drankje of de afstandsbediening binnen handbereik. Prettig toch?

Bijzettafels buiten: gemakkelijk en sfeervol

Dat gemak en die sfeer wil je buiten natuurlijk ook. En waarom ook niet? Bijzettafels zijn buiten minstens zo leuk en zeker net zo handig. De tuin of het terras wordt er alleen maar gezelliger door als je naast de loungeset een leuke bijzettafel plaatst. Mooie karaf met water en munt erbij, wat tijdschriften en gezonde snacks en je komt de dag wel door. En heb je geen grote tuin maar juist een klein balkon? Dan is een bijzettafel natuurlijk helemaal hartstikke handig omdat het niet zoveel ruimte inneemt.

Geschikt voor buiten

Een bijzettafel die je buiten wilt neerzetten, moet wel tegen een stootje kunnen. De invloed van het weer is fors. Zon, wind en regen bijten het materiaal snel uit en als je pech hebt gaat het hout werken en is je bijzetter kapot voordat het buitenseizoen voorbij is. Kies daarom voor buiten een bijzettafel van duurzaam hout waarvan aangegeven is dat het weerbestendig is of geschikt is voor buiten.

Ook een relaxed interieur in huis, de tuin of op het terras?

Kies jij ook voor een relaxed interieur? Kies dan een paar bijzettafels voor de woonkamer en op het terras of in de tuin. En heb je een paar mooie krukken? Dan verander je die met een groot dienblad ook zo in een fijne bijzettafel. Zoek je inspiratie hoe je met een paar bijzettafels de sfeer bij jou binnen of buiten snel kunt aanpassen naar jouw smaak? Maak dan een afspraak met een styliste van MrWoon. Ze verrassen je graag met tips voor een sfeervol interieur binnen én buiten!

beelden:Dutchbone, Zuiver, HK Living

Bron: copyright MrWoon

Gratis afspraak over bijzettafels?


Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

 


 
 
 
 
 
 
 
 

Je interieur veranderen en vernieuwen is altijd een heel gedoe. Passen de materialen en kleuren die je hebt uitgezocht wel goed bij elkaar? Zijn er nog alternatieven? Bij dit soort vragen kan de MrWoon-specialist je helpen.

Vul bovenstaand een aantal gegevens in en vraag het gratis advies aan.


 
Delen op: