Gratis inspiratie opdoen?
MrWoon Inpiratiemagazine!
 

Raamdecoratie in de keuken

03 oktober 2018

Fijn kokerellen in de keuken of gewoon het hoognodige klaarmaken. Of jij nu graag in de keuken staat of niet, het is handig als je daar voldoende licht hebt. Niet zo raar dus dat de meeste keukens of grote of veel ramen hebben, of allebei. Dat is heel fijn maar… wat hang je daar nu voor? Want een ding is zeker, in de keuken wordt alles sneller vettig.

Vocht in de keuken

Behalve dat raamdecoratie in de keuken sneller vies wordt dan op een andere plek in huis, hebben ze ook meer te lijden door vocht. Water dat verdampt tijdens het koken of de vaatwasser die open gaat, het is er gewoon vochtiger dan op de meeste andere plekken in huis.

Gordijnstof van polyacryl, net wol!

Vocht, vet en vuil dus. Niet bepaald wat je wenst op de plek waar het eten wordt klaargemaakt. Vandaar dat je raamdecoratie nodig hebt die niet snel vies wordt. En dat vind je in de No Limits-gordijnstofcollectie. Een bijzondere gordijnstof omdat het eigenlijk niet een echte stof is; het is namelijk gemaakt van polyacryl maar lijkt verdacht veel op wol.

Schimmelwerend en kleurecht

Door de polyacryl stoot No Limits-raamdecoratie vuil en vocht af en is het schimmelwerend. Ideaal dus voor in de keuken. Een ander voordeel van deze stof is dat het ook nog eens een ongekend hoge kleurechtheid heeft. Het verkleurt dus niet snel, ook al hangt het vol in de zon.

Wondertje in stoffen

Dit wondertje in stoffen is ook nog eens heel veelzijdig. Wil je het in sfeervolle gordijnen? Geen probleem. Heeft een rolgordijn in de keuken jouw voorkeur? Ook dat kan. Ga je liever voor plissés of juist voor vouwgordijnen? Ook geen punt. Ofwel, vele vormen van raamdecoratie kunnen uitgevoerd worden in de No Limits-stof. En hadden we al verteld dat die stof ook nog eens in talloze kleuren beschikbaar is?

Keuzestress? Wij helpen je!

Het enige nadeel van zo’n superhandig en enorm veelzijdige stof is hooguit de keuzestress die het oplevert. Gelukkig hebben we daar ook een oplossing voor; de interieurstylisten in onze woonwinkels helpen je graag kiezen wat het beste in jouw keuken staat. Kom gerust langs voor een afspraak en zij adviseren je bij al jouw woonvragen. Ook dus als het over raamdecoratie in de keuken gaat!

Bron: copyright MrWoon

Gratis afspraak over Raamdecoratie keuken?


Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

 


 
 
 
 
 
 
 
 

Je interieur veranderen en vernieuwen is altijd een heel gedoe. Passen de materialen en kleuren die je hebt uitgezocht wel goed bij elkaar? Zijn er nog alternatieven? Bij dit soort vragen kan de MrWoon-specialist je helpen.

Vul bovenstaand een aantal gegevens in en vraag het gratis advies aan.


 
Delen op: