Gratis inspiratie opdoen?
MrWoon Inpiratiemagazine!
 

Trekstangen bij gordijnen, doen!

24 september 2018

Prachtige gordijnen of in-betweens wil je natuurlijk net zo mooi houden als op de dag dat je ze voor het eerst ophing. Maar dagelijks de gordijnen vastpakken om ze te openen of te sluiten, maakt de stof er uiteindelijk niet mooier op. Trekstangen bij de gordijnen zijn dan een heel praktische oplossing. Vandaar dat wij vanaf nu standaard alle Toppoint gordijnen voorzien van mooie roestvrijstalen trekstangen.

Gordijnstof beschermen

Behalve dat je over de gordijnstof, de combinatie van de raamdecoratie en de manier van ophangen een keuze moet maken, kun je ook kiezen voor wel of geen trekstangen. Het lijkt misschien wat overbodig, maar dat is het toch echt niet. Met trekstangen bescherm je de stof tegen veelvuldig vastgrijpen en maak je het bovendien gemakkelijker om de gordijnen open of dicht te doen. Ook als ze wat moeilijker bereikbaar zijn!

Geen vlekken, vuil of slijtage

Zeker gordijnen en in-betweens in een lichte kleur of een zacht materiaal, zijn snel kwetsbaar. Die stof wil je natuurlijk beschermen en dat kan dus met trekstangen of gordijnstangen. Vlekken, vuil en slijtage hebben dan minder kans bij jouw mooie gordijnen.

Gemakkelijk te bevestigen

Trekstangen zijn erg gemakkelijk te bevestigen. Ze kunnen in de buitenste runner van elk gordijn geplaatst worden of tussen de laatste gordijnplooi. Kies je voor die laatste optie, dan hangt de trekstang achter het gordijn en is dus wel eenvoudig te pakken maar valt verder helemaal niet op.

Standaard rvs trekstangen bij Toppoint gordijnen

Er zijn allerlei soorten trekstangen en dus is er altijd een uitvoering die past bij jouw interieur en mooi staat bij de gekozen gordijnen. Een absolute topper in subtiliteit, strakheid en robuustheid is de rvs uitvoering. Dat is dan ook de trekstang die wij standaard bij de Toppoint gordijnen aanbieden. Maar wie een andere versie wenst, kan daarvoor de mogelijkheden bekijken in een van onze winkels. De interieurstylisten helpen je daar graag bij.

Bron: copyright MrWoon

Gratis afspraak over Trekstangen bij gordijnen?


Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

 


 
 
 
 
 
 
 
 

Je interieur veranderen en vernieuwen is altijd een heel gedoe. Passen de materialen en kleuren die je hebt uitgezocht wel goed bij elkaar? Zijn er nog alternatieven? Bij dit soort vragen kan de MrWoon-specialist je helpen.

Vul bovenstaand een aantal gegevens in en vraag het gratis advies aan.


 
Delen op: