Gratis inspiratie opdoen?
MrWoon Inpiratiemagazine!
 

Elektrische raamdecoratie

19 september 2018

Elektrisch bedienbare raamdecoratie… Eerlijk gezegd leek het me wat overdreven. Hoezo nog een afstandsbediening erbij, en dan nu voor de raamdecoratie?!? Maar eerlijk is eerlijk, ik ben om. Het is puur gemak, eenvoudig in gebruik en ook nog eens veiliger.

Hoge dakramen

Dat ik zo’n fan ben geworden van elektrisch bedienbare raamdecoratie komt door het huis dat ik een tijd terug heb gekocht. Om dat in te richten was ik druk met elke kamer; van vloer tot wand en van raam tot plafond. Ik houd van een strak interieur en koos daarom mooie plissé-gordijnen. Voor de slaapkamers is de sfeer wat zachter en heb ik gevoerde gordijnen gekozen in combinatie met in-betweens. Maar de zolder heeft hoge ramen waar ik niet goed bij kan. Daarvoor koos ik rolgordijnen omdat dat gewoon het makkelijkst leek.

Op een trappetje…?

Toch is het natuurlijk niet handig als je steeds een krukje of trappetje moet pakken om de rolgordijnen open of dicht te doen. Daarom ging ik op zoek naar alternatieven. Zo’n stok om de gordijnen mee te bedienen kan natuurlijk, maar echt handig vind ik dat niet. Toen vertelde iemand me dat ze ook elektrisch bediend konden worden. Voor de zolder leek me dat ideaal. Maar voor de rest van het huis?

Elektrische bediening, heel relaxed

Gelukkig heb ik toch voor elke ruimte raamdecoratie laten installeren die elektrisch bedienbaar is. Het is tenslotte wel heel relaxed om vanuit je bed de vouwgordijnen open te doen, en als ik ze ’s nachts juist open had laten staan om wat frisse lucht naar binnen te laten dan kan ik ze nu als het vroeg licht wordt snel weer helemaal dicht doen. Dan slaap ik toch wat langer door.

Afstandsbediening en wandschakelaar

Wat het aantal afstandsbedieningen betreft, ook dat valt eigenlijk reuze mee. Per verdieping heb ik een afstandsbediening en daarmee kan ik alle raamdecoratie openen en dicht doen. En voor de zolder heb ik voor een wandschakelaar gekozen, natuurlijk wel op een plek waar ik er makkelijk bij kan ;-).

Aanrader!

De keuze voor de raamdecoratie werd overigens niet beperkt door mijn plotselinge voorkeur om het elektrisch te laten uitvoeren. Eigenlijk kon ik nog steeds van alles kiezen. Dat dat niet makkelijk is, was weer een ander ding. Maar met advies van de interieurstyliste van MrWoon kon ik al snel een eerste selectie maken en uiteindelijk de gordijnen kiezen die het mooist zouden staan bij mijn nieuwe inrichting. En nu alles netjes hangt en uitstekend werkt kan ik het alleen maar aanraden; die elektronische bediening van raamdecoratie én het persoonlijke advies bij MrWoon!

Ook meer weten of een persoonlijk advies?

Wil jij ook meer weten over elektrisch bedienbare raamdecoratie? Of zou je zo’n persoonlijk advies van een van onze interieurstylistes ook wel kunnen gebruiken? Maak dan snel een afspraak bij een vestiging bij jou in de buurt!

Bron: Copyright MrWoon

Gratis afspraak over Elektrische raamdecoratie?


Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

 


 
 
 
 
 
 
 
 

Je interieur veranderen en vernieuwen is altijd een heel gedoe. Passen de materialen en kleuren die je hebt uitgezocht wel goed bij elkaar? Zijn er nog alternatieven? Bij dit soort vragen kan de MrWoon-specialist je helpen.

Vul bovenstaand een aantal gegevens in en vraag het gratis advies aan.


 
Delen op: