Gratis inspiratie opdoen?
MrWoon Inpiratiemagazine!
 

De mooiste spiegels voor dat beetje extra

06 september 2018

Een spiegel in huis is eigenlijk wel een standaard onderdeel van het interieur. Maar waarom dan ook meteen een standaard spiegel kiezen terwijl er zoveel mooie, gekke, aparte en bijzondere spiegels te koop zijn? Kies je een mooie spiegel dan doet dat net dat beetje extra voor jouw huis. Wij zetten daarom ter inspiratie wat opties voor je op een rij.

Geen huis-, tuin- en keukenmodel

Natuurlijk zijn spiegels in basis gewoon functionele items. Vandaar dat ze vrijwel standaard in een badkamer hangen, meestal ook in de gang bij de jassen en in de slaapkamers of, als je de luxe hebt, in de kleedkamer. Maar ook in de woonkamer is een spiegel een echte aanwinst. Als je dan tenminste niet voor een huis-, tuin- en keukenmodel kiest.

Designspiegels

Spiegels zijn er namelijk in echt design. Bijzondere spiegels die van zichzelf al een blikvanger zijn door de eigenzinnige vormgeving. Die bovendien het licht speels reflecteren en daarmee op elk moment van de dag de ruimte een andere sfeer geven. En die zo opvallend anders vormgegeven zijn, dat het kunstwerken van zichzelf zijn. Een spiegelkunstwerk dus die een mooie plek in huis verdient.

Voor elke woonstijl

Natuurlijk past niet elke designspiegel in elke woonsfeer. Maar het goede nieuws is wel dat er voor elke woonstijl een bijzondere spiegel te vinden is; of je nu een romantische, moderne, stoere, urban of minimalistische inrichting hebt.

De spiegel die jij mooi vindt

Overigens hoeft een spiegel als eyecatcher niet per se design te zijn. Is dat boven jouw budget of gewoon niet naar jouw smaak, dan zijn er nog tal van andere spiegels om uit te kiezen die er heel anders uitzien dan een basic rechthoekig spiegeltje van de bouwmarkt. Eigenlijk gaat het er gewoon om dat je een spiegel vindt die bij de woonstijl van jouw interieur past. En die jij mooi vindt natuurlijk.

Suggesties nodig voor de spiegel in jouw interieur?

Wil je wel wat hulp bij de zoektocht naar de mooiste spiegel voor jouw interieur? Vraag dan eens aan een van onze interieurstylisten om je van inspiratie en suggesties te voorzien. Als jij ze vertelt of met foto’s laat zien hoe jouw woning er van binnen uitziet, doen zij jou in no-time een paar leuke spiegelsuggesties. Nieuwsgierig? Kom dan snel maar eens kijken!

Beelden: Tutti, Evan en Kato Middelburg en Wilhemina design

Bron: Copyright MrWoon

Gratis afspraak over Spiegels?


Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

 


 
 
 
 
 
 
 
 

Je interieur veranderen en vernieuwen is altijd een heel gedoe. Passen de materialen en kleuren die je hebt uitgezocht wel goed bij elkaar? Zijn er nog alternatieven? Bij dit soort vragen kan de MrWoon-specialist je helpen.

Vul bovenstaand een aantal gegevens in en vraag het gratis advies aan.


 
Delen op: