Gratis inspiratie opdoen?
MrWoon Inpiratiemagazine!
 

Marmoleum vloer kent geen regels

09 augustus 2018

Is het steen? Is het hout? Of toch een gietvloer? Het is marmoleum en met dat op de vloer kun je alle kanten op. Welke woonstijl je ook wenst, deze duurzame en solide vloeren zijn er in vrijwel elke gewenste uitvoering. En je kunt ze ook nog in diverse patronen leggen. Marmoleum kent eenvoudigweg geen regels en komt tot z’n recht in elk interieur.

Nederlands en duurzaam

Marmoleum is een Nederlands product en gemaakt van duurzame grondstoffen. Het is dan ook geheel biologisch afbreekbaar. Bovendien is het gemakkelijk in onderhoud, supersterk en kan het op vloerverwarming én vloerkoeling gelegd wordt. En dan is het ook nog eens verkrijgbaar in ongelooflijk veel kleuren, dessins, kan het in tal van patronen gelegd worden en is het zowel in particuliere huizen als projectmatig een uitstekende vloer.

Colorblocking op de vloer

Het leuke van marmoleum is niet alleen dat het in zo’n breed assortiment verkrijgbaar is, het is ook heel breed toepasbaar. Wil je bijvoorbeeld twee kleuren combineren op de vloer? Dan kies je voor colorblocking met marmoleum. Colorblocking is een modetrend waarbij felle kleuren met elkaar gecombineerd worden. En juist omdat marmoleum ook in felle kleuren geproduceerd wordt en het in verschillende patronen gelegd kan worden, is deze vloer daar heel goed geschikt voor!

Gemakkelijk te leggen met de click-variant

Qua uitvoering lijkt marmoleum wel wat op laminaat omdat het net zo gemakkelijk gelegd kan worden. Marmoleum bestaat namelijk ook in click-uitvoeringen waarmee je snel en gemakkelijk de vloerdelen aan elkaar klikt. Ze zijn er in langwerpige panelen zoals houten planken maar ook in vierkante tegels. Hiermee kun je dus elke combinatie en elk patroon eenvoudig op de vloer leggen.

Visgraat, halfsteensverband of blokpatroon

Wat de legpatronen betreft, kent marmoleum evenmin beperkingen. Een stijlvol visgraatverband, stoer halfsteensverband of het blokpatroon, het is met marmoleum geen probleem. En heb je zelf een hele nieuwe legvorm bedacht voor jouw interieur? Dan is dat vast ook mogelijk! Ook marmoleum in jouw interieur? Met marmoleum kies je voor een bijzonder veelzijdige vloer.

Wil je graag advies hoe je deze vloer zo in jouw woonruimte kunt leggen dat je het optimaal laat aansluiten bij de interieursfeer? Vraag dan eens om advies aan een van onze interieurstylisten in de winkels van MrWoon. 

Advies en service van jouw lokale vakman

  Vind jouw vakman Gratis interieuradvies Gratis inmeten
 
 
Beelden: Marmoleum, VivaFloors

Bron: Copyright MrWoon

Gratis afspraak over Marmoleum vloer kent geen regels?


Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

 


 
 
 
 
 
 
 
 

Je interieur veranderen en vernieuwen is altijd een heel gedoe. Passen de materialen en kleuren die je hebt uitgezocht wel goed bij elkaar? Zijn er nog alternatieven? Bij dit soort vragen kan de MrWoon-specialist je helpen.

Vul bovenstaand een aantal gegevens in en vraag het gratis advies aan.


 
Delen op: