Gratis inspiratie opdoen?
MrWoon Inpiratiemagazine!
 

Houten jaloezieën in een landelijk interieur

01 augustus 2018

Houten jaloezieën geven elk interieur een natuurlijke sfeer. Dat staat natuurlijk altijd mooi in een landelijk interieur waar al veel hout en natuurlijke materialen voorkomen. Maar ook in een industrieel of urban interieur zijn houten jaloezieën geliefd, juist vanwege het contrast dat ze creëren met de harde materialen. Kortom, met houten jaloezieën zit je eigenlijk altijd goed!

Verantwoord hout in linde, kersen, essen, teak en bamboe

De houten jaloezieën die je bij MrWoon vindt, zijn allemaal gemaakt van verantwoord hout. Zo is er het Basswood; een snelgroeiende Noord-Amerikaanse lindeboom met een regelmatige houtnerfstructuur. Maar ook zijn er jaloezieën van kersen, essen of echt teakhout en zelfs bamboe. En behalve dat ze door hun uitstraling al een natuurlijke sfeer creëren, doen ze dat ook door de geur. Deze jaloezieën verspreiden namelijk in elke ruimte de geur van hout. Veel echter dan dat wordt het niet!

UV-bestendige lak

Of je nu een rustiek, trendy, modern of klassiek interieur hebt, de houten jaloezieën staan er altijd goed bij. Je kunt ze dan ook geheel naar wens laten afwerken. Bijvoorbeeld in de kleur van jouw keuze maar ook met UV-bestendig lak zodat ze niet zullen verkleuren. Bovendien combineren de houten jaloezieën heel goed met stoffen gordijnen. Een effect dat je kunt versterken als je kiest voor een ladderband in een bijpassende tint.

Afwerking naar wens

Ook wat de rest van de afwerking betreft bieden de houten jaloezieën volop mogelijkheden. Zo kan de bovenbak in hout afgewerkt worden, is zowel hand- als elektrische bediening mogelijk en kan het met spandraden geleverd worden zodat het ook bij schuine of kantelramen mooi strak blijft zitten.

Voor elk interieur

Of je nu een landelijk of een hypermodern interieur hebt, eigenlijk zijn houten jaloezieën geschikt voor elke interieurstijl. Door de vele mogelijkheden kunnen ze altijd op maat gemaakt worden en afgestemd op elke persoonlijke smaak en wooninrichting. Maar wat voor interieur je ook hebt, ze voegen altijd sfeer en een warme uitstraling toe.

Meer weten over houten jaloezieën voor jouw interieur?

Misschien is het juist wel doordat je zoveel met houten jaloezieën kunt doen, dat je niet precies weet wat het beste is voor jouw interieur. Vraag het dan eens aan een specialist in woninginrichting. Je vindt ze bij onze woonwinkels waar je altijd een afspraak met ze kunt maken voor een persoonlijk gesprek en een woonadvies op maat.

Advies en service van jouw lokale vakman

  Vind jouw vakman Gratis interieuradvies Gratis inmeten
 

Bron: Copyright MrWoon

Gratis afspraak over Houten jaloezieën in een landelijk interieur?


Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

 


 
 
 
 
 
 
 
 

Je interieur veranderen en vernieuwen is altijd een heel gedoe. Passen de materialen en kleuren die je hebt uitgezocht wel goed bij elkaar? Zijn er nog alternatieven? Bij dit soort vragen kan de MrWoon-specialist je helpen.

Vul bovenstaand een aantal gegevens in en vraag het gratis advies aan.


 
Delen op: