Gratis inspiratie opdoen?
MrWoon Inpiratiemagazine!
 

Het nieuwe MrWoon magazine - wooninspiratie en meer

30 mei 2018

Eigenlijk is het met een interieur heel simpel; je moet het zien om te ervaren of die sfeer jou aanspreekt of niet. Vandaar dat we volop foto’s, beeldverhalen, collages en kleurencombi’s hebben verzameld in ons nieuwste MrWoon magazine. Hier zie je welke materialen verrassend goed combineren, wat de nieuwste woontrends zijn en hoe je een ruimte verandert tot het interieur dat je wenst.

’Art deco anno nu’ met roze

Altijd al roze in huis gewild? Wij vertellen je hoe je met de juiste tinten roze een aangenaam luxe en relaxte sfeer creëert. En hoe je hiermee zelfs een ‘art deco anno nu’-woonstijl in jouw huis aanbrengt!

Marmertrend voor een vleugje ruig

Heb je ook gehoord over de marmertrend in huis? Wij laten je in dit magazine zien wat je daarmee allemaal kunt doen. Zoals marmer dat in een ruimte met veel zachte pasteltinten, het geheel een net iets ruiger effect geeft. Of wat de verrassende combinatie van marmer en fluweel in een interieur doet.

Botanisch blended met industrieel

Botanisch in huis is ook helemaal hip en biedt heel veel mogelijkheden. Zo kun je het bijvoorbeeld heel goed blenden met een industriële woonstijl. Benieuwd wat kamerhoge gordijnen met extra grote botanische prints in een strak interieur doen? Je ziet het in dit magazine!

Praktische wooninformatie

Naast inspiratie vind je hier ook veel praktische wooninformatie. Hoe EasyClick bijvoorbeeld een ideale oplossing kan zijn bij draai-kiepramen. Hoe je vouwgordijnen wel in de keuken kunt hangen zonder dat ze binnen no-time vies en vettig worden. En welke combinaties van raamdecoratie mooi en functioneel zijn, bijvoorbeeld omdat je met een dikke stof het geluid in een holle kamer kunt dempen.

Kleurstalen voor combi’s in kleur, stof en materiaal

Ter inspiratie hebben we ook veel kleurstalen in dit magazine gezet. Zo zie je wat voor combinaties in kleur, stof en materiaal eigenlijk verrassend goed samengaan. En bij de vele inspiratiefoto’s lees je precies welke materialen zijn gebruikt; van de verfsoorten met nummers tot de vloerkleden en accessoires aan toe. Wel zo handig als je meteen aan de slag wilt!

Advies en service van jouw lokale vakman

  Vind jouw vakman Gratis interieuradvies Gratis inmeten
 

Bron: Copyright MrWoon

Gratis afspraak over MrWoon magazine?


Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

 


 
 
 
 
 
 
 
 

Je interieur veranderen en vernieuwen is altijd een heel gedoe. Passen de materialen en kleuren die je hebt uitgezocht wel goed bij elkaar? Zijn er nog alternatieven? Bij dit soort vragen kan de MrWoon-specialist je helpen.

Vul bovenstaand een aantal gegevens in en vraag het gratis advies aan.


 
Delen op: