Gratis inspiratie opdoen?
MrWoon Inpiratiemagazine!
 

Originele lampen

24 mei 2018

Verlichting in huis wordt vaak best lastig gevonden. Want waar plaats je wat voor lampen? En hoe zorg je dan ook nog dat het mooi past in de woonstijl van jouw interieur? Onze interieurstylisten die je in de verschillende winkels van MrWoon vindt, kunnen je daar goed bij helpen. En om je alvast wat inspiratie te geven, hebben we enkele originele lampen voor je op een rij gezet.

Vintage lampen

Vintage is weer helemaal hot and happening! En dat geldt dus ook voor de lampen. Bij vintage lampen moet je vooral denken aan lampen in een wat industriële look zoals die lampen met draadstaal of staal. Maar ook lampen van rookglas of met die spiraal gloeilampen erin. Ook de lampen waarvan een aantal gloeilampen aan een snoer naast elkaar hangen, zijn heel populair. En dat is niet zo raar; deze lampen geven een prettig sfeervol licht en doen het goed in allerlei woonstijlen!

LED-lampen met filament

De echte, oude gloeilampen zijn overigens niet heel milieuvriendelijk maar de duurzame LED-lampen met filament zijn daarvoor een heel goed alternatief. Deze lampen zien eruit als die ouderwetse spiraal gloeilampen maar zijn stiekem gewoon een moderne en verantwoorde keuze. Zij zijn er in veel verschillende uitvoeringen met ook diezelfde sfeervolle gele gloed.

Industriële lampen

Andere lampen die je veel ziet in retro of urban interieurs, zijn de industriële lampen. Vaak groot en grover gemaakt van staal zijn het echte blikvangers die mooi combineren met materialen als beton en hout. Zowel hanglampen als staande lampen van een industrieel design geven een interieur een stoere touch.

Gerecyclede flessen als lamp

Superleuk zijn ook de lampen gemaakt van flessen. Deze lampen zijn doorgaans gemaakt van gerecyclede flessen. Je vindt dit soort lampen van transparante of gekleurde glazen flessen maar ook gemaakt van plastic flessen. Met zo’n gave blikvanger in huis ben je dus ook nog mooi verantwoord bezig!

Meer tips of advies in lampen?

Twijfel jij welke verlichting het beste past bij jouw interieur? Of heb je juist een originele lamp gevonden en wil je daar de inrichting op aanpassen? Wat jouw vraag over verlichting en lampen ook is, stel het eens aan de interieurstyliste in een woonwinkel van MrWoon bij jou in de buurt. We verrassen je graag met onze originele ideeën.

  Vind jouw vakman Gratis interieuradvies Gratis inmeten
 

Bron: Copyright MrWoon

Gratis afspraak over Originele lampen?


Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

 


 
 
 
 
 
 
 
 

Je interieur veranderen en vernieuwen is altijd een heel gedoe. Passen de materialen en kleuren die je hebt uitgezocht wel goed bij elkaar? Zijn er nog alternatieven? Bij dit soort vragen kan de MrWoon-specialist je helpen.

Vul bovenstaand een aantal gegevens in en vraag het gratis advies aan.


 
Delen op: