Gratis inspiratie opdoen?
MrWoon Inpiratiemagazine!
 

Fluweel, de trend van nu

11 april 2018

Zacht, warm, rijk en comfortabel… dat is velours en dat zijn dus ook de velours gordijnen. Niet zo raar dat deze cosy stof helemaal hot is in de woontrends van 2018! En dat gaat verder dan alleen raamdecoratie. Leef je uit en kies ook voor velours kussentjes of velours op de bank. Omring je met velours en je omringt je met zachtheid, warmte en kleuren. Wij zijn al helemaal fan van velours!

Kamerhoog of oversized maar altijd royaal

Velours gordijnen geven elk interieur een rijke uitstraling en dat effect versterkt als je ze lekker lang laat hangen. Bijvoorbeeld bij hoge kamers waar je ze als kamerhoge gordijnen ophangt, of als oversized gordijnen waarbij ze royaal op de grond rusten.

Prachtige kleuren voor alle interieuren

Velours past eigenlijk overal. Zo kan qua kleur vrijwel alles; felle tinten, diepe donkere kleuren of juist poederzacht. Velours geeft het altijd net een diepere nuance en een subtiele glans. Maar ook qua interieurstijl past velours overal bij; romantisch en landelijk ligt misschien voor de hand, maar wat dacht je van velours gordijnen in een urban of industrieel interieur? Juist dat harde metaal, glas en beton in matte tinten combineert waanzinnig mooi met dat zachte, fluweelachtige van het velours!

Isola: gevoerde velours gordijnen

Nu is er een nieuwe generatie velours gordijnen die kwalitatief veel beter zijn; de Isola gordijnen. Deze gordijnen zijn standaard gevoerd waardoor de lusjes niet meer loslaten. En juist dat uitvallen van de lusjes was waar velours gordijnen vroeger ook om bekend stonden. Dit kwam omdat velours een bovenzijde heeft van opstaande haartjes. Deze haartjes zijn de doorgeknipte lusjes van de weefdraden. Het doorknippen geeft velours de kenmerkende vleug maar maakt de stof ook kwetsbaarder. Maar met de nieuwste Isola velours is dat probleem dus echt verleden tijd!

Soft isolerend

Een ander voordeel van de Isola gordijnen is dat de voering soft isolerend is. Dit betekent dat ze optimaal warmte- en geluidswerend zijn. Deze velours gordijnen worden standaard met voering geleverd wat scheelt in kosten want je hoeft de gordijnen niet nog apart te laten voeren. Bovendien houden deze gordijnen de warmte vast, wat weer prettig is voor de stookkosten.

Velours, ook in jouw interieur?

Velours, velvet of fluweel, het is allemaal dezelfde stof en nu dus helemaal hip and happening! Kom eens zelf deze nieuwste woontrend beoordelen en laat je informeren hoe je dit mooi passend aan jouw interieur kunt toevoegen. De interieurstyliste van MrWoon staat voor je klaar, maak jij de afspraak?

Advies en service van jouw lokale vakman 

  Vind jouw vakman Gratis interieuradvies Gratis inmeten
 
 
Beelden: Toppoint, Pinterest

Bron: MrWoon Copyright

Gratis afspraak over Velours, de trend van nu?


Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

 


 
 
 
 
 
 
 
 

Je interieur veranderen en vernieuwen is altijd een heel gedoe. Passen de materialen en kleuren die je hebt uitgezocht wel goed bij elkaar? Zijn er nog alternatieven? Bij dit soort vragen kan de MrWoon-specialist je helpen.

Vul bovenstaand een aantal gegevens in en vraag het gratis advies aan.


 
Delen op: