Gratis inspiratie opdoen?
MrWoon Inpiratiemagazine!
 

Bijzondere vloeren

29 maart 2018

De basis in jouw interieur is natuurlijk de vloer. Kies jij voor degelijk en haal je de accenten uit accessoires en raamdecoratie? Of durf jij het aan en ga je voor een bijzondere vloer? Zowel in hout als marmoleum zijn er prachtige, bijzondere vloeren te koop van designers gemaakt volgens de nieuwste technieken. Wij praten je bij, ter inspiratie en natuurlijk met de laatste informatie.

Visgraat vloer met een randje

Robuuste houten planken geven een ruimte al een unieke sfeer maar modemerk Diesel versterkt dat met de Berti-collectie. Aan de houten planken voegden ze een bijzonder schaduweffect toe zoals een lichte rand bij donkere houten vloerdelen. In welk legpatroon het ook wordt geplaatst, het effect is altijd superhip en staat geweldig in elk modern interieur. Kies bijvoorbeeld voor het visgraatpatroon met een houten vloer en je krijgt een verrassend geometrisch effect dankzij de lichte schaduwrand. Zo’n afwijkende rand van elke plank is er ook in een donkere houten vloer met een rode rand en in een lichte vloer met een subtiele grijze cementachtige vleug. Deze combineert weer goed met beton en is een verrassende keuze voor een urban interieur.

Parket in bijzondere vormen

Een ander heel bijzondere vloer zijn de Biscuit-vloerdelen van Listone Giordano. Deze vloer is een unieke variant op de traditionele parketvloer en kan zowel in mozaïek-, visgraat- of baksteenpatroon worden gelegd. Met de afgeronde uiteinden van de planken is deze vloer altijd dé blikvanger in jouw interieur. Van hetzelfde merk komt ook een houten vloer in 3 verschillende trapeziumvormen; Slide. Deze designvloer kan in ontelbaar veel verschillende patronen gelegd worden waardoor het volkomen willekeurig lijkt en altijd uniek zal zijn. Deze houten vloer is daardoor heel warm, supertrendy en kan geheel passend bij jouw interieur gelegd worden.

Linoleum, marmoleum dus, voor oneindig veel vloer-ideeën

Marmoleum is een linoleumvloer, gemaakt van natuurlijke grondstoffen en dankzij een extra harde toplaag ook oersterk. En ook al heeft linoleum soms nog het muffige idee van een schoolvloer aan zich kleven, het is toch echt een bijzondere vloer met oneindig veel mogelijkheden. Het is namelijk leverbaar in heel veel kleuren en dessins waardoor het in elke gewenste combinatie en volgens elk denkbaar patroon gelegd kan worden. Daarbij is het ook nog eens geschikt voor mensen met allergie, ideaal bij vloerverwarming en zorgt het voor een prettige akoestiek. Maar het leukste is misschien wel dat je met linoleum echt jouw eigen vloer kunt ontwerpen; Marmoleum-op-Maat zeg maar. Of je er nu een tekst in wil, het logo van jouw bedrijf of een leuke afbeelding voor in de kinderkamer, het kan allemaal.

Designer vloer of design jouw vloer?

Wil je dus een bijzondere vloer in jouw huis, dan kun je dus voor een vloer van een designer kiezen of een linoleumvloer kiezen waar jij zelf de designer van bent! Wil je meer voorbeelden zien of juist advies wat een goede basis voor jouw interieur zou zijn? Maak dan een afspraak met de interieurstylisten van MrWoon.

Advies en service van jouw lokale vakman 

 
  Vind jouw vakman Gratis interieuradvies Gratis inmeten

Copyright beelden: Berti Diesel, Forbo, Listone Giordano

Bron: Copyright MrWoon

Gratis afspraak over Bijzondere vloeren?


Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

 


 
 
 
 
 
 
 
 

Je interieur veranderen en vernieuwen is altijd een heel gedoe. Passen de materialen en kleuren die je hebt uitgezocht wel goed bij elkaar? Zijn er nog alternatieven? Bij dit soort vragen kan de MrWoon-specialist je helpen.

Vul bovenstaand een aantal gegevens in en vraag het gratis advies aan.


 
Delen op: