Gratis inspiratie opdoen?
MrWoon Inpiratiemagazine!
 

Decoreren met letters

22 maart 2018

Wil jij een echt statement maken met jouw interieur? Zeg het dan met letters! Door jouw wand te decoreren met letters onderstreep je jouw woonstijl of motiveer jij jezelf en anderen met een opbeurende tekst. Er is een breed aanbod van allerlei soorten letters als muurdecoratie zodat je de keuze hebt uit kant-en-klare teksten maar ook uit letterbakken of lichtbakken waarop je zelf steeds nieuwe quotes plaatst. Of koop losse letters van hout of metaal in verschillende maten en stijlen. Kortom, mogelijkheden genoeg voor een sprekende muurdecoratie!

Quote op de muur

Een quote op de muur is overal leuk; van de keuken tot kinderkamer maar ook bij de receptie op kantoor of in de vergaderkamer. Of jij nu jouw kinderen of medewerkers wilt inspireren, stimuleren of gewoon amuseren, het kan met leuke muurdecoratie.

Van romantische tot stoere interieurs

We kennen allemaal de bekende quotes als ‘Home is where the heart is’ die in een wat romantisch interieur met mooie sierletters op de wand geschilderd of geplakt zijn. Vind je dat te zoetsappig en houd jij meer van het trendy minimalisme of het stoere urban-interieur? Dan spreken grote houten letters die je tegen een betonnen muur kunt plaatsen, jou vast meer aan. Of kies voor mooie metalen letters en speel met de grootte en het font ervan voor een verrassend effect. Je zult zien dat letterdecoratie veel meer mogelijkheden biedt en dat er voor elke interieurstijl een geschikte muurdecoratie bedacht kan worden.

Letterbord voor wisselende teksten

Ben jij meer van de speelse ingevingen en varieer je liever met de quotes? Dan is een letterbord of lichtbak met letters een uitkomst. Hierop verander je per keer de tekst met de bijgeleverde letters. Van grappige boodschappen voor jouw huisgenoten tot motiverende teksten voor een zware maandagochtend, jij bepaalt per keer wat je erop zet.

Letters in neon of led

En ben jij niet bang voor een opvallend statement in huis? Of wil je op de wand een tekst die niemand kan ontgaan? Dan ga je natuurlijk voor de neonletters. Je kunt deze op maat laten maken in de kleur, het formaat en de stijl van jouw keuze. En helemaal hip én duurzaam is daarin de led-neonverlichting. Je bedient die verlichting met een afstandsbediening en stelt de kleur bij al naar gelang jouw stemming.

Wil jij ook letters op de muur, in huis of op kantoor?

Een echt statement in huis of op kantoor maak je dus met muurdecoratie. Of je nu voor een trendy, tijdelijke optie kiest als een lichtbak of letterbord, of juist iets langdurigs op de wand laat bevestigen of schilderen, door te decoreren met letters laat jij jouw muren spreken. Wil je daar advies in of meer over weten? Vraag het dan aan de interieurspecialisten van MrWoon.

Advies en service van jouw lokale vakman

 

  Vind jouw vakman Gratis interieuradvies Gratis inmeten
 
 
Foto's: Pinterest

Bron: Copyright MrWoon

Gratis afspraak over Decoreren met letters?


Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

 


 
 
 
 
 
 
 
 

Je interieur veranderen en vernieuwen is altijd een heel gedoe. Passen de materialen en kleuren die je hebt uitgezocht wel goed bij elkaar? Zijn er nog alternatieven? Bij dit soort vragen kan de MrWoon-specialist je helpen.

Vul bovenstaand een aantal gegevens in en vraag het gratis advies aan.


 
Delen op: