Gratis inspiratie opdoen?
MrWoon Inpiratiemagazine!
 

Een interieurstylist, een luxe zonder hoge kosten

30 november 2017

Zet de televisie aan en je vind geheid op één van de vele zenders een woonprogramma. Het concept: stel heeft ruzie om de inrichting, interieurstylist en bijbehorend team to the rescue. Bijna iedere kijker denkt wel eens: ‘Kwamen ze maar bij mij langs…’

Heerlijk toch, als mensen met verstand van zaken met jouw wensen aan de slag gaan? Eerlijk is eerlijk: jezelf opgeven voor zo’n programma, dat is niet aan iedereen besteed. Maar zelf iemand inhuren voor interieuradvies, is dat niet hartstikke duur?

Hulp bij wooninrichting

Lastig, want misschien kun je wél woonadvies gebruiken. Wil je bijvoorbeeld weten welke gordijnstof het best verduisterend werkt. Of welke kleurcombinaties passend zijn in de woonkamer. En hoe je het best de woonkamer in kunt delen. Wist je dat je heus niet op televisie hoeft te komen om kunnen genieten van de luxe van een interieurstylist?

Maak gebruik van de expertise van lokale woonwinkel

Zo kun je vaak terecht bij lokale specialisten. In woonwinkels, verfspeciaalzaken, bij stofleveranciers en woonateliers bijvoorbeeld. Hier werken immers experts die zich dagelijks bezig houden met de laatste trends, de beste woonoplossingen, de nieuwste raamdecoratie en alles wat er nog meer speelt in de interieurwinkel.

Persoonlijk woonadvies zonder hoge kosten

Veel mensen denken dat woonadvies op maat en expertise hoge kosten met zich meebrengen. Maar stap gewoon eens binnen bij een speciaalzaak in de buurt. Adviseurs van dergelijke woonwinkels kunnen je zonder enige kosten of verplichtingen helpen. Fijn!

Wat doet een woonspecialist

Zij verplaatsen zich in jouw smaak, bedenken creatieve ideeën waar je misschien zelf nooit op zou komen en maken samen met jou een plan, passend bij het budget dat je in gedachten hebt. Toegankelijker dan met je hele hebben en houden op televisie, toch?

Maak direct een afspraak bij een woonspecialist

Heb jij zin in een frisse interieurupdate, maar kun je wel wat tips gebruiken? Of ga je binnenkort verhuizen en wil je weten welke raamdecoratie het best past in het nieuwe huis? MrWoon biedt gratis & vrijblijvend interieuradvies. Maak hieronder direct een afspraak! Benieuwd naar meer tips & trends op het gebied van raamdecoratie, bezoek dan ook MrWoon-raamdecoratie.nl

 

Advies en service van jouw lokale vakman

 

      Vind jouw vakman Gratis interieuradvies Gratis inmeten

 

Bron afbeelding interieurontwerp: De Huyskamer Zwolle

Bron: Copyright MrWoon

Gratis afspraak over Een interieurstylist, een luxe zonder hoge kosten?


Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

 


 
 
 
 
 
 
 
 

Je interieur veranderen en vernieuwen is altijd een heel gedoe. Passen de materialen en kleuren die je hebt uitgezocht wel goed bij elkaar? Zijn er nog alternatieven? Bij dit soort vragen kan de MrWoon-specialist je helpen.

Vul bovenstaand een aantal gegevens in en vraag het gratis advies aan.


 
Delen op: