Gratis inspiratie opdoen?
MrWoon Inpiratiemagazine!
 

Witte gordijnen, een frisse uitstraling

01 november 2017

Waarom kiezen voor witte gordijnen? Ze vormen een serene basis, zijn goed te combineren met een knallend behang, zorgen voor een frisse uitstraling en geven op de juiste manier nét dat beetje luxe aan je interieur.

Eerder schreven we al over de voordelen van witte gordijnen. In deze blog laten we je zien hoe je witte gordijnen praktisch in verschillende ruimtes van jouw huis opneemt en hiermee door jouw hele huis een frisse uitstraling creëert.

Witte gordijnen in de slaapkamer

De slaapkamer is nou zo’n ruimte waar je enorm kunt genieten van een serene rust. Logisch dat effen, witte gordijnen dan een grote rustgevende factor spelen in dat plaatje. Of wat dacht je van een subtiel grafisch dessin in je gordijn, zoals je goed kunt zien in het voorbeeld hiernaast? Dat maakt het geheel nét een beetje spannender.

Witte gordijnen verduisterend?

Wist je dat je ook witte gordijnen goed verduisterend kan maken? Ook kun je witte gordijnen combineren met een verduisterend rolgordijn. Houdt je de rest van de kamer ook effen en eenvoudig zonder schreeuwende prints, dan maak je van je slaapkamer een echte oase.

Witte gordijnen in de woonkamer

Met kleine kinderen in huis is het wellicht niet direct de eerste kleurvariant waar je aan denkt in de woonkamer. Maar wat dacht je van mooie vouwgordijnen of een plissé in wit, die je mooi uit kleine handjes kunt houden overdag door ze omhoog te trekken?

Creëer een wit canvas

Witte gordijnen in de woonkamer kun je perfect combineren met een knallende in-between, een geweldig behang (lees hier ons blog over waterverfbehang nog eens!) en stijlvolle meubelen in pasteltinten die heel mooi uitkomen met zo’n wit canvas op de achtergrond.

Witte gordijnen in de keuken

Heb je er wel eens aan gedacht: luxe gordijnen in de keuken? Met gordijnen in de keuken maak je van jouw designkeuken een echte tweede woonkamer. Luxe! En: het beperkt ook nog eens goed de inkijk. Wel zo fijn als jouw keuken aan de voorkant van het huis gelegen is.

No Limits stoffen

De stoffen uit de No Limits-lijn (een vondst uit de botenwereld!) zijn waterafstotend, weerbestendig, vuilafstotend en vocht– en schimmelwerend. Ideaal als basis voor witte gordijnen of vouwgordijnen in de keuken of zelfs voor de aankleding van de buitenkeuken!

Meer gordijnadvies nodig?

MrWoon biedt gratis & vrijblijvend interieuradvies. Maak hieronder direct een afspraak! Benieuwd naar meer tips & trends op het gebied van raamdecoratie, bezoek dan ook MrWoon-raamdecoratie.nl

Advies en service van jouw lokale vakman

 

      Vind jouw vakman Gratis interieuradvies Gratis inmeten

 

Bron: Copyright MrWoon

Gratis afspraak over Witte gordijnen voor frisse uitstraling?


Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

 


 
 
 
 
 
 
 
 

Je interieur veranderen en vernieuwen is altijd een heel gedoe. Passen de materialen en kleuren die je hebt uitgezocht wel goed bij elkaar? Zijn er nog alternatieven? Bij dit soort vragen kan de MrWoon-specialist je helpen.

Vul bovenstaand een aantal gegevens in en vraag het gratis advies aan.


 
Delen op: