Gratis inspiratie opdoen?
MrWoon Inpiratiemagazine!
 

Linnen gordijnen, luchtig en passend in ieders interieur

25 oktober 2017

Sterk en stoer maar tegelijkertijd ook luchtig en liefelijk: een gordijn in linnenstof kent vele gezichten! En dat maakt deze smaakmaker nou juist zo geschikt voor iedere interieurstijl.

Linnen is een prachtig en zeer sterk materiaal met natuurlijke structuur dat in bijna alle woonstijlen zijn weg weet te vinden. En je kunt er ook zoveel kanten mee op…

De vele gezichten van linnen gordijnen

Of je nu gaat voor landelijke vouwgordijnen in de woonkamer of subtiele, stoere in-betweens van linnen in een moderne slaapkamer. Heb je wel eens gedacht aan een rolgordijn met linnen gordijnstof? Ideaal voor de studeerkamer! Welke variant raamdecoratie je ook kiest: linnen gordijnen vormen altijd de lichte en luchtige sfeermaker.

Linnen gordijnen in kleur

Bij linnen gordijnen denken veel mensen aan een witte gordijnstof. Maar wist je dat je linnen gordijnen ook in een kleurrijke variant kunt bestellen? Natuurlijk zijn er de bekendere kleuren als antraciet of lichtgrijs, maar wat dacht je van gordijnen in de trendkleur roze? MrWoon geeft je daarover graag persoonlijk kleuradvies. Onderaan deze blog maak je direct een afspraak bij jou in de buurt.

Linnen gordijnen voeren

Vouwgordijn, rolgordijn, ‘gewoon’ gordijn? Met advies van de specialist kom je daar wel uit. Een laatste tip die we je mee willen geven: vergeet niet dat je ook linnen gordijnen mooi kunt laten voeren. Het voeren van gordijnen kent vele voordelen. Het isoleert, verduistert én geeft je gordijnen een langere levensduur. Doen dus!

Gordijnadvies van een specialist

MrWoon biedt gratis & vrijblijvend interieuradvies. Maak hieronder direct een afspraak! Benieuwd naar meer tips & trends op het gebied van raamdecoratie, bezoek dan ook MrWoon-raamdecoratie.nl

Advies en service van jouw lokale vakman

 

      Vind jouw vakman Gratis interieuradvies Gratis inmeten

 

Bron: Copyright MrWoon

Gratis afspraak over Linnen gordijnen?


Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

 


 
 
 
 
 
 
 
 

Je interieur veranderen en vernieuwen is altijd een heel gedoe. Passen de materialen en kleuren die je hebt uitgezocht wel goed bij elkaar? Zijn er nog alternatieven? Bij dit soort vragen kan de MrWoon-specialist je helpen.

Vul bovenstaand een aantal gegevens in en vraag het gratis advies aan.


 
Delen op: