Gratis inspiratie opdoen?
MrWoon Inpiratiemagazine!
 

Bijzonder behang: deze prints wil je nú op de wand

26 oktober 2017

Behangen is dé manier om een woon- of slaapkamer klaar te maken voor het nieuwe seizoen! En waarom kiezen voor een effen variant, als het ook wat spannender kan? MrWoon tipt bijzonder behang met sprekende prints. Voor durfals die wel van een gewaagde interieur houden.

Eerder schreven we al over waterverfbehang en leren panelen op de wand. Maar zijn nog zoveel meer zinderende mogelijkheden. Bekijk de voorbeelden hiernaast en laat je inspireren! Welke favoriet je ook kiest: zorg ervoor dat je jouw raambekleding er op aanpast. Kies altijd voor rustige, neutrale en effen tinten om de balans in huis te bewaren.

1. Breng de natuur in huis met houtbehang

Net als leer zijn er meer natuurlijke materialen waar je een muur mee kunt bekleden. Prachtig in een landelijke woonstijl. Denk dan aan houten wandpanelen, 3D-tegels van bamboe of plakhout gemaakt van echt gebruikt hout. Tip: Wil je wel de look van natuurlijke materialen, maar geen écht hout op de muur? Kies dan voor vliesbehang met rotanprint, zoals je hiernaast ziet.

2. Maak een statement met fotobehang

Uitbundige patronen op de muur zijn niet langer taboe. Een statement wall maak je door fotobehang op de wand aan te laten brengen. En nee, dan gaan we natuurlijk niet voor een standaard zonsondergang of palmbomen op de wand. Tip: Wat dan wel? Kies een uitvergroot detail van een bloem in een neutrale tint. Ingetogen en knallend tegelijk. Neutrale kleuren vormen sowieso een fijne basis om met kleurrijke accessoires flink uit te pakken. 

3. Pak uit met een kunstwerk op behang

Fan van Van Gogh of Rodin? Echt een eyecatcher van de muur creëer je door een waar kunstwerk op behang te laten printen. Je kunt tegenwoordig vrij eenvoudig je eigen favoriete creatie uitkiezen en laten printen op behangpapier. Of je laat je door een vakman inspireren op het gebied van de laatste trends. Tip: kies je voor een (grafisch) kunstcreatie op behang, houd het dan bij één wand. Zo is de wand het canvas zonder dat je in een soort museum terecht komt waar de muren op je afkomen.

Advies van een specialist

MrWoon biedt gratis & vrijblijvend interieuradvies. Maak hieronder direct een afspraak! Benieuwd naar meer tips & trends op het gebied van raamdecoratie, bezoek dan ook  MrWoon-raamdecoratie.nl

 

Advies en service van jouw lokale vakman

 

      Vind jouw vakman Gratis interieuradvies Gratis inmeten

 

Bron: Copyright MrWoon

Gratis afspraak over Bijzonder behang?


Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

 


 
 
 
 
 
 
 
 

Je interieur veranderen en vernieuwen is altijd een heel gedoe. Passen de materialen en kleuren die je hebt uitgezocht wel goed bij elkaar? Zijn er nog alternatieven? Bij dit soort vragen kan de MrWoon-specialist je helpen.

Vul bovenstaand een aantal gegevens in en vraag het gratis advies aan.


 
Delen op: