Gratis inspiratie opdoen?
MrWoon Inpiratiemagazine!
 

Raamdecoratie in de badkamer

11 oktober 2017

Jaloezieën in de badkamer

De jaloezie is een van de meest populaire raambekleding als het gaat om de badkamer. Logisch, want je kunt met een simpele beweging de ruimte afsluiten voor inkijk. Ook verlies je dan geen natuurlijk daglicht, doordat je de latjes van een jaloezie heel makkelijk kunt stellen.

Vochtbestendige jaloezie in de badkamer

Ga je voor hout of aluminium? Een aluminium variant van de jaloezie is heel vochtbestendig, dus daar gaat vaak de voorkeur naar uit. Een goede optie is bijvoorbeeld de Scala aluminium jaloezie. Vaak zie je dat de bovenbak van een jaloezie gemaakt is van staal, maar de Scala is namelijk volledig vervaardigd uit aluminium. Zo voorkom je roest!

Creëer een stijlvol contrast

Door een geheel zwarte uitvoering van de jaloezie creëer je een geweldig spannend contrast in een verder lichte badkamer. Kijk eens naar het voorbeeld hiernaast. Zwarte accenten in het interieur zijn heel modisch. Niet alleen in de badkamer trouwens! Lees hier onze blog over zwarte interieuraccessoires.

Duette® Shades in de badkamer

Op de andere inspiratiefoto vangen de eveneens zwarte Duette® Shades de aandacht in een verder witte en strak afgewerkte badkamer. Doordat je de Duette® Shades zowel van boven als van onder kunt openen en sluiten, kun je de mate van raambedekking makkelijk aanpassen aan de situatie. Tijdens het tandenpoetsen laat je het licht binnen stralen, maar tijdens het douchen beperk je natuurlijk het zicht!

Warme winter met Duette® Shades

Ook Duette® Shades zijn – met de juiste afwerking – geschikt voor vochtige ruimtes zoals de badkamer. Deze raamdecoratie beperkt met zijn honinggraatstructuur ook nog eens het warmteverlies in de ruimte: wel zo lekker met de strenge winter op komst. Dat noemen we nou een win-win situatie!

Advies van een specialist

Wil je weten welke opties het best passen bij jouw interieur en badkamerraam? Maak dan hieronder direct een afspraak met een MrWoon-specialist. Benieuwd naar meer tips & trends op het gebied van raamdecoratie, bezoek dan ook MrWoon-raamdecoratie.nl

Advies en service van jouw lokale vakman

 

      Vind jouw vakman Gratis interieuradvies Gratis inmeten

 

Bron: Copyright MrWoon

Gratis afspraak over Raamdecoratie in de badkamer?


Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

 


 
 
 
 
 
 
 
 

Je interieur veranderen en vernieuwen is altijd een heel gedoe. Passen de materialen en kleuren die je hebt uitgezocht wel goed bij elkaar? Zijn er nog alternatieven? Bij dit soort vragen kan de MrWoon-specialist je helpen.

Vul bovenstaand een aantal gegevens in en vraag het gratis advies aan.


 
Delen op: